Recomandare de weekend: Zâmbete şi creativitate alături de Mickey şi Minnie Mouse!

Data publicare: Vineri, 28 August, 2015 Total: 2574 accesari


Zilele Aradului sunt pline de evenimente, pentru toate gusturile, fiind practic imposibil ca să nu găseşti ceva pe placut tău, fie în programul încărcat de spectacole sau la tarabele întinse de-a lungul centrului!

 

Între standurile cu produse culinare, bijuterii și diverse obiecte de artizanat ies în evidență două personaje cunoscute și îndrăgite. La standul Fotomania Studio, situat pe Bulevardul Revoluţiei, Mickey și Minnie Mouse invită arădenii la ședințe foto inedite, alături de prieteni și familie!
 
 

În cadrul studioului Fotomania găseşti o gamă diversă de produse! Numai aici poți da frâu imaginației și creativității având la îndemână costumații de pirați, indieni, mascote, face painting, costume de epocă sau de carnaval, pentru a imortaliza momente deosebite.

 

Dacă ți-ai dorit să surprinzi o persoană dragă făcându-i cadou un breloc cu o fotografie nostimă, ori să îți achiziționezi un magnet de frigider cu o fotografie de familie, atunci ai nimerit locul potrivit la Fotomania Studio.

 

De asemenea, poţi dezvolta creativitatea micuţului tău la atelierul de pictură cu nisip colorat!

 

În cadrul atelierului din Castelul Roşu (Red Castle) Copiii îşi desenează personajele îndrăgite în funcţie de imaginaţia şi creativitatea lor, folosind nisip colorat. Micuţii au libertatea de a alege din 15 culori pe care le consideră cele mai potrivite pentru personajul îndrăgit de ei. Astfel pot să-şi picteze cu nisip personajul preferat aşa cum îl văd ei sau cum le-ar plăcea lor că acesta să arate.

 

Părinţii, dornici să se alăture activităţii de pictură cu nisip, arată succesul acestui concept. Copiii îndrăgesc să picteze cu nisip colorat şi îşi doresc să mai participe la activităţi de pictură cu nisip. Majoritatea planselor reprezintă personaje Disney atât de îndrăgite de toţi copiii: Mickey Mouse, Minnie, Donald, Pluto, graţioasele şi frumoasele prinţese Ariel, Aurora, Alba ca Zăpada şi piticii, Belle, Jasmine, Tinkerbell, Rapunzel, Tiana, drăguţele animăluţe Bambi, Bocănilă, căţeluşa Lady, Vagabondul, peştişorul Flounder, pisicuţa Marie. În mare viteză vin şi „maşinile” McQueen şi prietenii să se joace cu jucăriile din Toy Story – şeriful Woody şi Buzz. Şi multe alte personaje se pregătesc să vină !