Fii original! Sărbătoreşte evenimentele speciale într-un cadru ca-n filme!

Data publicare: Marti, 25 August, 2015 Total: 1548 accesari

 

 

 


Ce ai spune de o petrecere la piscină de ziua ta? Într-un cadru natural, cu apă termală, departe de oraşul aglomerat, Grădina Termală de la Dorobanţi îşi pune la dispoziţie serviciile pentru a-ţi face ziua mai specială!

 

 

Grădina Termală Dorobanţi este situată la o distanţă de 25 km de oraşul Arad, cu apă termală de o temperatură de până la 36-40 de grade Celsius. Bazinul cu o lungime de 30 de metri, 10 metri lăţime şi 2 metri adâncime fiind ideal pentru iubitori de înot!

 


 

Tratament

Apa termală de la Dorobanţi este recomandată în curele de tratament din 1988, când s-a deschis primul ştrand fiind indicată în tratarea şi ameliorarea diverselor afecţiuni (reumatism, artrită, pareza, parestezie, afecţiuni ginecologice inflamatorii sau ale aparatului respirator).

 

Relaxare

Ştrandul se întinde pe o suprafaţă de 1,5 hectare şi are zone umbrite de copaci. În cadrul complexului se afla un restaurant unde puteţi lua masa şi puteţi gusta preparate specifice zonei. La bar găsiţi băuturi potrivite să vă răcorească în zilele calde ale verii. În plus, pentru cei care doresc să petreacă mai multe zile în cadrul Grădinii Termale, există pregătit un loc de camping.

 
 

 foto: facebook Gradina Termala

Pentru mai multe informaţii, tarife, poze şi cele mai noi evenimente, accesaţi pagina www.gradinatermala.ro şi pe facebook - Grădina Termală –.