Reacția lui Becali după meciul Steaua - Rosenborg (0-3): O să le micşorez salariile

Data publicare: Vineri, 21 August, 2015 Total: 3806 accesari


Campioana României, Steaua București, a fost învinsă cu scorul de 3-0 (0-0) de echipa norvegiană Rosenborg Trondheim, într-o partidă contând pentru prima manșă a play-off-ului competiției Europa League la fotbal, disputată joi seară pe Arena Națională din Capitală, în fața a aproximativ 20.000 de spectatori, notează Agenția Națională de Presă.

 

După meci,Gigi Becali a şocat: a anunţat că este gata să renunţe la Steaua! Scoate clubul la vânzare.

 
 

"Nu ştiu ce s-a întâmplat, cred că greşeala lui Miniru s-a luat primul gol şi apoi noi nu am dat gol, ei au dat gol, aia a fost. La 2-0 mai aveam şanse, acum nu mai avem. Mâine vine Vali cu salariile, să vină cineva să dea milionul pe lună. Eu nu mai am, nu mai pot să mai dau banii ăştia. Cine vrea, să vină să ia Steaua. Dacă o dau, o dau cu o condiţie, să iau eu banii pe jucători atunci când vor fi vânduţi. Ce, sunt obligat să stau eu la Steaua? Trebuie să fii prost să dai foc la un milion.

 

Vine mâine Argăseala cu salariile, Tade, liber, Tahar, liber, vedem ce putem să tăiem din salarii, să putem să trăim. Din alea 7 milioane pe care le mai am, mai putem să stăm un an de zile, cu ce mai luat din televizare. Trebuie să renunţ la jucători că nu mai am bani. O spun şi eu de oftica, nu abandonez eu aşa uşor.

 

I-am zis că Tade nu vreau bani pe el, dacă îmi dă cineva 50.000 eu îl dau gratis. Tahar a intrat... săracul, pe ce să îi dau banii. Sunt vreo 3 jucători la care pot renunţa, o să le micşorez salariile şi lor. Eu nu îmi fac probleme de campionat, iau la pas campionatul în România.

 

Mirel l-a adus la echipa doar pe Hamroun, care e cel mai bun dintre toţi. Eu am făcut toate transferurile la Steaua.", a spus Gigi Becali după meci la Sport.ro