Întâlnirea Oamenilor Mici din România la Ineu - FOTO

Data publicare: Luni, 17 August, 2015 Total: 3363 accesari

Deşi luna octombrie este declarată în mod oficial, luna internaţională a nanismului, în perioada 14 -16 august 2015, la Ineu, a avut loc Întâlnirea Oamenilor Mici din România. Prin acest eveniment a vrut să se arate că a fi mic nu înseamnă a fi anormal ci doar diferit şi că acei centimetri în minus sunt compensaţi de inteligenţă, curaj şi ambiţie.

 

La eveniment a participat primarul Ineului, Călin Abrudan și Asociaţia Cetatea Voluntarilor: Asociația noastră susţine dorinţa de a se schimba şi îmbunătăţi percepţia oamenilor asupra normalităţii fizice şi a standardelor impuse de aceasta. Nanismul nu este un motiv pentru care să se presupună că cineva este incapabil. Oamenii Mici merg la şcoală, merg la serviciu, se căsătoresc şi cresc copii, exact ca şi semenii lor de înălţime medie.
 

În final, ceea ce de fapt contează, este că.....nu contează înălţimea. Fie că eşti înalt sau scund, ceea ce contează este sufletul omului şi empatia pe care fiecare ar trebui să o simtă pentru cel de lângă el” transmite Asociația Cetatea Voluntarilor.