Arădenii X-Style Kids la World Hip Hop Dance Championship 2015 din San Diego

Data publicare: Joi, 13 August, 2015 Total: 2258 accesari

`World Hip Hop Dance Championship 2015` a avut loc în San Diego, California, SUA, în perioada 4-9 august. Cea mai importantă competiţie la nivel mondial a adunat peste 3500 de dansatori din 50 de țări.

 

Arădenii de la X-Style Kids s-au numărat şi ei printre trupele participante, ei fiind campionii României la categoria `junior`. După un drum lung (17 ore de zbor) tinerii dansatori au avut o evoluţie bună în concurs reuşind să ocupe poziţia 21 din 36 de trupe participante la categoria lor. Acest rezultat nu i-a calificat în faza superioară a competiţie însă atmosfera şi standartele ridicate au însemnat o experienţă formidabilă pentru trupă X-Style Kids care speră să mai aibă ocazia de a participa la un asemenea eveniment.

 

O evoluţie apreciabilă au avut-o şi românii de la Trouble Crew care au concurat la categoria `adult` şi care au ratat `la mustaţă` calificarea în faza superioară.

 

X-STYLE KIDS a fost reprezentată la San Diego de Patrick Fabian Cimpian, Melissza Gal, Matia Ștefan Somlea, Luana Sabrina Păcurar, Maya-Alexandra Petran, Tudor Sebastian Petruțiu, Jessica Tasy Zilahy, Mădălina Georgiana Văcaru alături de coregrafii Dorian și Maura Cosma.