Prea cald să ieşi din casă? Fă o plimbare virtuală!

Data publicare: Marti, 04 August, 2015 Total: 4752 accesari





Situată pe DN7, la KM 513, în localitatea Radna, Lipova, Motelul Ana Maria Magdalena vă oferă condiţii deosebite de cazare şi de relaxare, având în dotare un restaurant de 150 de locuri, două terase şi o cafenea.

 



 

Motelul dispune de o capacitate de cazare formată din 22 de camere: single, double şi un apartament, acestea fiind dotate cu aer condiţionat, baie cu cadă, încălzire centrală, TV, internet, minibar, telefon, iar la cerere – seif. Pe lângă acestea, în Motelul Ana Maria Magdalena găsiţi şi o sală de conferinţă, de 18 locuri, dotată cu proiector, aer condiţionat şi grup sanitar propriu.

 

Pentru a vizita pensiunea şi a vă convinge de condiţiile de excepţie, City Visual Group vă oferă posibilitatea de a face un tur virtual realizat de agenţia media, făcând click AICI.

 

Mai multe informaţii puteţi găsi pe site-ul www.maggie.ro



ŞI TU POŢI AVEA PROPRIUL TUR VIRTUAL!
 

City Visual Group este agenția media care vă oferă servicii de promovare profesionale şi concepe şedinţe de tur virtual!
 

Turul Virtual se realizează printr-o tehnologie foto specială prin care se surprinde o imagine panoramică de 360 GRADE. Cadrul surprins este de o calitate superioară, cel care parcurge turul respectiv având posibilitatea să apropie prin zoom orice colţ sau chiar să treacă dintr-o încăpere în alta (unde permite spaţiul se pot realiza mai multe poze panoramice pentru o acoperire completă).
 

Unul din marile avantaje ale turului virtual constă în faptul că este o aplicaţie separată ce se poate introduce cu uşurinţă într-un site.

 

Pentru oferta City Visual Group, portofoliu şi informaţii complete despre serviciile agenţiei accesaţi www.cityvisual.ro, pagina de facebook City Visual Group sau sunaţi la numerele 0721 323 188, 0728 916 778!