BIKE, FUN AND RUN! la CĂSOAIA

Data publicare: Marti, 21 Iulie, 2015 Total: 2682 accesari

"Căsoaia - Bike, Run and Fun 2015" este evenimentul care doreşte să creeze un weekend sportiv, un răstimp petrecut sănătos, la aer curat. De aceea, concurenţii şi aparţinătorii lor sunt încurajaţi să îşi găsească cazare în zona sau să îşi instaleze cortul, pentru a se bucura de viaţă în natură, distracţie şi mişcare în aer liber de vineri până duminică.

Astfel, pentru seara de vineri
este programat un foc de tabără şi o "tablă" de slănină, alături de câteva cepe sănătoase, numai bune de aruncat în jăratec în atmosfera caldă a cântecelor de voie bună din jurul focului de tabără.

Ziua de sâmbătă începe în forţă: concursul de mountainbike, cu un traseu gândit în aşa fel încât concurenţii vor trece pe lângă tabără de mai multe ori înainte de a ajunge la finish, iar seara ne vom distra şi vom cânta cu Ricardo Caria & D-Cent Band.

Ziua de duminică va începe cu concursul de alergare montană şi se va încheia cu o porţie bună de ceaun, înainte de îmbarcarea către casă.

În zilele de sâmbătă şi duminică, concurenţii şi voluntarii vor avea asigurată câte o porţie de mâncare caldă (ceaun).

Atenţie: aparţinătorii au posibilitatea de a-şi achiziţiona hrana doar contra cost la pensiunile din zonă şi din tabără.




Program:

Sâmbătă:

MTB ELITE
52 km start la ora 10:00

MTB RACE
26 km start la ora 10:15


Duminică:

ALERGARE MONTANĂ
2 categorii: 7km şi 14 km
start la ora 10:00