Beneficiile unui peeling corporal: Află ce este și cum poți să câștigi o ședință GRATUITĂ

Data publicare: Miercuri, 15 Iulie, 2015 Total: 2396 accesari


Peeling-ul corporal este un tratament des întâlnit în ritualul de înfrumuseţare al fiecărei femei, deoarece este o cale pentru a-ţi menţine pielea tânără şi fermă. Pe lângă eliminarea celulelor moarte, un peeling corporal îţi purifica şi îţi oxigenează pielea, pregătind-o pentru orice alt tratament care urmează, fie că vorbim de hidratare, tratament anticelulitic sau pentru fermitate.

 

Cum se realizează un peeling corporal?

Conform specialiştilor, este indicat să-ţi faci un peeling corporal de două ori pe lună, informează divahair.ro. Acesta se realizează în timpul duşului, cu ajutorul unui burete sau al manuşilor de baie. Întotdeauna se aplică un masaj delicat, cu mişcări circulare blânde şi constante. Poţi opta fie pentru produse din comerţ, geluri cu cristale abrazive, fie pentru varianta cea mai economică, şi anume să-ţi prepari singură un produs pentru peeling. Peeling-ul corporal profesional rămâne o metoa de îndepărtare a celulelor moarte mai costisitoare, dar de durată.

 

De asemenea, este important ca în zonele precum genunchii, coatele sau gleznele, unde se acumulează o mare parte a celulelor moarte, să insişti mai mult, pentru a îndepărta celulele moarte.

 

Peelingul corporal este privit de numeroşi specialişti drept o etapă care precede aplicarea cremei hidratante, de fermitate sau anticelulitice, pentru că acestea să pătrundă şi să acţioneze în profunzime în piele.

 

Peeling-ul corporal profesional

Dacă nu ai timp să-ţi faci un peeling corporal, poţi apela cu încredere la centrele spa sau la clinici de înfrumuseţare.

 

Peelig-ul corporal profesional este mult mai agresiv faţă de cel realizat în casă, însă nu este dureros. Ideal este să optezi pentru un peeling profesional cel puţin o dată pe an.

 

Poți să câștigi o ședință GRATUITĂ!

 

Într-un cadrul de excepţie, salonul EDA Beauty este cel mai mare salon de remodelare corporală din Arad și locul în care se pune preț pe experiența unică a fiecărui client în parte. Terapiile sunt non-agresive, efectuate cu ajutorul ultimelor inovații în materie de aparatură, profesionalismul şi loialitatea EDA fiind puse în slujba persoanelor exigente, preocupate de propria imagine și de armonia garantată de un corp sănătos și atrăgător.

 

EDA Beauty oferă o ședință gratuită de peeling corporal câștigătoarei concursului de pe portalul nostru. Tot ce ai de făcut este să te înscri AICI și să răspunzi corect la întrebarea Care sunt beneficiile unui peeling corporal?

 

Ședința durează 30 de minute, după care te vei simți revigorată, hidratată și seducătoare!

 

Pentru oferte, informaţii şi programări online puteţi vizita www.edabeauty.ro.