Dans sportiv: Două medalii de argint pentru România la Campionatul Mondial de la Rimini

Data publicare: Marti, 14 Iulie, 2015 Total: 5875 accesari

România a cucerit două medalii de argint la Campionatul Mondial de Dans Sportiv disputat pe 11 și 12 iulie în orașul italian Rimini, a anunțat federația română de profil, într-un comunicat remis Agerpres.

 

Campionatul Mondial de Dans Sportiv s-a încheiat cu două rezultate de excepție pentru România, ceea ce confirmă trendul ascendent al acestei discipline în țara noastră.
 

La Rimini, România a fost reprezentată de perechile Alin Beca/Cătălina Tampău de la Clubul Authentic Dance Sport 2007 Bacău, și Raul Foliboga/Loredana Butea de la Clubul Fantezia Galați.
 

Perechea băcăuană a participat sâmbătă în cadrul competiției de 10 dansuri la categoria Juniori II, unde au luat startul 35 de perechi din tot atâtea țări. Alin Beca și Cătălina Tampău au obținut medaliile de argint, fiind devansați de cuplul din Rusia format din Danila Mazur și Anastasia Polenskaia.
 

Raul Foliboga și Loredana Butea au evoluat duminică în competiția de standard tineret alături de alte 65 de perechi și au reușit o clasare pe locul 2. Competiția a fost câștigată tot de o pereche din Rusia, formată din Vladislav Kolesnikov și Anna Isakovici.










sursa:agerpres.ro