Îngheţată à la Gustoso - mereu proaspătă, rece și catifelată

Data publicare: Luni, 06 Iulie, 2015 Total: 1808 accesari

 

 

Deliciul sănătos al verii!

 

Îngheţata, regina deserturilor de vară, este un produs alimentar cu indice glicemic mic. Potrivit site-ului sfatulmedicului.ro, acest lucru înseamnă că zahărul se eliberează lent din compoziţia acestuia, iar senzaţia de saţietate după ce mănânci o îngheţată durează mai mult decât dacă consumi un aliment cu un indice glicemic mare. Din acest motiv, probabil o să vă fie mai puţin foame după ce mâncaţi îngheţată.

 

Există o categorie de îngheţată care ajută la slăbit, topind grăsimea din organism, mai ales cea de pe abdomen. Explicaţia? Calciul din îngheţată accelerează puterea de ardere a grăsimilor. În plus, calciul este vital pentru oase tari şi reduce riscul de cancer la colon, sindromul premenstrual şi multe altele.

 

Desigur, calitatea primează în tot şi toate!

 

Noua Gelaterie Gustoso, situată pe strada Meţianu, vă aduce un sortiment diversificat de îngheţată mereu proaspătă, rece și catifelată, preparată în laboratorul Gelateriei Delizioso.

 

Printre aromele găsite la Gustoso se numără cheesecake, ciocolată, nutela, vişine, căpşuni, snikers, cioco banana, vanilie, pepene, zmeură, rafaelo, caise, oreo, smochine, kinder, rocher, mars, after eight, iaurt, bounty şi fistic!

 

 

Ştiaţi că...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aveţi toate motivele să mergeţi la Gelateria Gustoso, însă vă mai oferim unul: Deschiderea oficială aduce o super tombolă!

 

Gelateria Gustoso, va avea deschiderea oficială luni, 13 iulie, la ora 10:00. În cadrul evenimentului cei mici vor avea parte de surprize inedite, alături de Minnie şi Mickey, iar cei mari vor afla cine a câştigat cele două bilete la concertul Robbie Williams, din 17 iulie, în Bucureşti!

 

Participarea la tombola Gelateriei Gustoso se face pe baza bonurilor fiscale eliberate de gelaterie între 25 iunie – 13 iulie.