Raportul ISU Arad: Medie de 24 de intervenții pe zi în luna iunie

Data publicare: Luni, 06 Iulie, 2015 Total: 2072 accesari

În decursul lunii iunie a acestui an, subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş„ Arad, singure sau în cooperare cu serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă din judeţul Arad, au executat 738 misiuni din care: 40 misiuni de stingere a incendiilor (sunt incluse şi misiunile de stingere executate de către Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale unităţilor administrativ teritoriale), 657 misiuni de acordare a asistenţei medicale de urgenţă SMURD (sunt incluse si misiunile SMURD Nadlac şi SMURD Vinga), 7 intervenţii pentru descarcerarea persoanelor, 7 misiuni pirotehnică, 15 intervenţii de asistenţă a persoanelor, 12 diferite alte tipuri de misiuni.
 

Au mai fost efectuate 10 deplasări fără intervenţie şi în 5 cazuri echipajele au fost întoarse din drum.
 

Au fost executate o medie de 24 misiuni de intervenţie/zi.
 

Dispeceratele inspectoratului şi a subunităţilor de intervenţie au monitorizat 104 transporturi de substanţe periculoase.

 

Comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2014, misiunile de intervenţie au crescut cu 25%, datorită creşterii numărului misiunilor pirotehnice, de descarcerare şi a intervenţiilor SMURD.

 

Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă au executat singure 200 misiuni, dintre care 190 misiuni de tip SMURD, executate de SVSU Nădlac şi Vinga, si alte 10 misiune de stingere incendii executate de diferite alte servicii voluntare. De asemenea au mai fost executate 4 misiuni de stingere a incendiilor în cooperare cu subunităţi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad.

 

 

 

 
 

 foto:facebook.com/ISUJ Arad