Din clienți ai probabil celui mai pitoresc local din Arad, legendarul Port Arthur, Bogdan și Mihai au preluat ștafeta de la cunoscutul Dan Dănuț „Sima”. Se întâmpla în vara acestui an și de atunci încoace, locația de pe malul stâng al bătrânului Mureș a cunoscut o amplă transformare.
Dar, cel mai important, Port Arthur și-a păstrat specificul boem, muzica de calitate, ca într-o veritabilă piesă din repertoriul „oldies, but goldies”. Am stat de vorbă cu Mihai Moșneang, care ne-a povestit, pe scurt, cum i-a venit ideea de rebranduire a acestui loc minunat.
„Eram clienți, ne plăcea locația și, într-o zi, Sima ne-a spus că cedează locația. Am acceptat să preluăm terasa, în primul rând pentru că Port Arthur reprezintă un nume. Acesta a fost începutul și de atunci muncim încontinuu. Am pus iarbă, pavaje, am modernizat barul și am amenajat un loc de joacă pentru copii. Totul pentru a satisface nevoile clienților”, ne-a mărturisit Mihai, vizibil emoționat. Dar surprizele nu se opresc aici.
O surpriză de 1 decembrie
În curând se va inaugura o terasă închisă, unde clienții vor avea ocazia să savureze din cele mai gustoase preparate, chiar și pe timpul iernii. „Vrem să deschidem aripa nouă a complexului în preajma zilei naționale, de 1 decembrie. Tot atunci ne pregătim să inaugurăm noul meniu, care să conțină o gamă variată de preparate din pește, indiferent că vorbim de șalău, crap sau de ciorba de pește”, este dorința interlocutorului nostru.
Până atunci, Port Arthur vă așteaptă să-i treceți pragul, cu mențiunea că joia este zi de ceaun. Ciolan cu fasole sau varză cu carne, după inspirația noilor proprietari, dar și a lui Sima și a celorlalți pricepuți în ale gătitului, printre care îi menționăm pe Turi sau Marcello.
Poftă bună!
Text de Bogdan Cioara

Din clienți ai probabil celui mai pitoresc local din Arad, legendarul Port Arthur, Bogdan și Mihai au preluat ștafeta de la cunoscutul Dan Dănuț „Sima”. Se întâmpla în vara acestui an și de atunci încoace, locația de pe malul stâng al bătrânului Mureș a cunoscut o amplă transformare.
Dar, cel mai important, Port Arthur și-a păstrat specificul boem, muzica de calitate, ca într-o veritabilă piesă din repertoriul „oldies, but goldies”. Am stat de vorbă cu Mihai Moșneang, care ne-a povestit, pe scurt, cum i-a venit ideea de rebranduire a acestui loc minunat.
„Eram clienți, ne plăcea locația și, într-o zi, Sima ne-a spus că cedează locația. Am acceptat să preluăm terasa, în primul rând pentru că Port Arthur reprezintă un nume. Acesta a fost începutul și de atunci muncim încontinuu. Am pus iarbă, pavaje, am modernizat barul și am amenajat un loc de joacă pentru copii. Totul pentru a satisface nevoile clienților”, ne-a mărturisit Mihai, vizibil emoționat. Dar surprizele nu se opresc aici.
O surpriză de 1 decembrie
În curând se va inaugura o terasă închisă, unde clienții vor avea ocazia să savureze din cele mai gustoase preparate, chiar și pe timpul iernii. „Vrem să deschidem aripa nouă a complexului în preajma zilei naționale, de 1 decembrie. Tot atunci ne pregătim să inaugurăm noul meniu, care să conțină o gamă variată de preparate din pește, indiferent că vorbim de șalău, crap sau de ciorba de pește”, este dorința interlocutorului nostru.
Până atunci, Port Arthur vă așteaptă să-i treceți pragul, cu mențiunea că joia este zi de ceaun. Ciolan cu fasole sau varză cu carne, după inspirația noilor proprietari, dar și a lui Sima și a celorlalți pricepuți în ale gătitului, printre care îi menționăm pe Turi sau Marcello.
Poftă bună!
Text de Bogdan Cioara