Mecler Hospitality a lansat, aseară, Mecler Bartenders Community – primul HUB dedicat barmanilor români, un nou standard pentru dezvoltarea profesională în industria ospitalității! Acesta este dedicat exclusiv dezvoltării profesionale a barmanilor români.
"Este primul HUB pentru barmani din cele şase pe care urmează să le deschidem în România. Noi îi vom ajuta pe toţi barmanii care ne calcă pragul să evolueze organic şi sănătos; asta ne diferenţiază de orice altă acţiune similară din domeniul Ospitalităţii. În plus, îi vom sprijini în competiţii, vom găzdui masterclass-uri, cu barmani din ţară şi străinătate. Eu consider că doar împreună, învăţând unii de la alţii, putem să creştem nivelul în această industrie.", a declarat Daniel Kosztandi, COO Mecler Hospitality România.
La inaugurare, au fost prezenți şi o parte din trainerii Mecler Hospitality. Flavius Lupu, trainerul Mecler Hospitality pentru Flair Bartending, este din Arad, însă a plecat din oraş la vârsta de 19 ani.
"Flair-ul însemnă jonglerii cu sticlele, mai pe scurt. Noi nu doar manipulăm obiecte în aer. Flair Bartending este despre ceea ce faci în timp ce serveşti clientul, despre cum îi poţi oferi pachetul complet, cu vorbe, atitudine, mişcări şi un cocktail bun la sfârşit. De-a lungul carierei mele, am instruit peste 2000 de studenţi. Noi, prin acest proiect, vrem să creem o comunitate de barmani, ceea ce eu nu am avut la început de drum. Vrem să ajutăm la creearea noilor profesionişti în domeniu.", ne-a spus Flavius Lupu, trainerul Mecler Hospitality pentru Flair Bartending.
Mecler Hospitality plănuiește să inaugureze încă 5 centre similare în următoarea perioada, fiecare fiind echipat cu facilități de ultimă generație și programe de instruire personalizate.
Leonardo Daia, trainerul Mecler Hospitality pe Timișoara, are o experienţă de nouă ani în domeniu.
"M-am alăturat acestui proiect pentru că mi-a dat oportunitatea să ajut mai vocal, industria HoReCa, prin tot felul de proiecte educaţionale. Voi încerca să ajut barmanii să devină profesionişti, în adevăratul sens al cuvântului; să înţeleagă toate etapele Ospitalităţii, de la a fi organizat în bar, până la a servi un cocktail fiecărui oaspete în parte.", transmite Leonardo Daia, trainerul Mecler Hospitality pe Timișoara.
Parte a Mecler Group, Mecler Hospitality își consolidează poziția în domeniul recrutării și formării profesionale în industria ospitalității. Cu o experiență vastă și o abordare inovatoare, compania sprijină atât profesioniștii locali, cât și pe cei internaționali, să se dezvolte și să contribuie la creșterea industriei. Pentru mai multe informații, puteţi vizita site-ul www.meclerhospitality.ro.

Mecler Hospitality a lansat, aseară, Mecler Bartenders Community – primul HUB dedicat barmanilor români, un nou standard pentru dezvoltarea profesională în industria ospitalității! Acesta este dedicat exclusiv dezvoltării profesionale a barmanilor români.
"Este primul HUB pentru barmani din cele şase pe care urmează să le deschidem în România. Noi îi vom ajuta pe toţi barmanii care ne calcă pragul să evolueze organic şi sănătos; asta ne diferenţiază de orice altă acţiune similară din domeniul Ospitalităţii. În plus, îi vom sprijini în competiţii, vom găzdui masterclass-uri, cu barmani din ţară şi străinătate. Eu consider că doar împreună, învăţând unii de la alţii, putem să creştem nivelul în această industrie.", a declarat Daniel Kosztandi, COO Mecler Hospitality România.
La inaugurare, au fost prezenți şi o parte din trainerii Mecler Hospitality. Flavius Lupu, trainerul Mecler Hospitality pentru Flair Bartending, este din Arad, însă a plecat din oraş la vârsta de 19 ani.
"Flair-ul însemnă jonglerii cu sticlele, mai pe scurt. Noi nu doar manipulăm obiecte în aer. Flair Bartending este despre ceea ce faci în timp ce serveşti clientul, despre cum îi poţi oferi pachetul complet, cu vorbe, atitudine, mişcări şi un cocktail bun la sfârşit. De-a lungul carierei mele, am instruit peste 2000 de studenţi. Noi, prin acest proiect, vrem să creem o comunitate de barmani, ceea ce eu nu am avut la început de drum. Vrem să ajutăm la creearea noilor profesionişti în domeniu.", ne-a spus Flavius Lupu, trainerul Mecler Hospitality pentru Flair Bartending.
Mecler Hospitality plănuiește să inaugureze încă 5 centre similare în următoarea perioada, fiecare fiind echipat cu facilități de ultimă generație și programe de instruire personalizate.
Leonardo Daia, trainerul Mecler Hospitality pe Timișoara, are o experienţă de nouă ani în domeniu.
"M-am alăturat acestui proiect pentru că mi-a dat oportunitatea să ajut mai vocal, industria HoReCa, prin tot felul de proiecte educaţionale. Voi încerca să ajut barmanii să devină profesionişti, în adevăratul sens al cuvântului; să înţeleagă toate etapele Ospitalităţii, de la a fi organizat în bar, până la a servi un cocktail fiecărui oaspete în parte.", transmite Leonardo Daia, trainerul Mecler Hospitality pe Timișoara.
Parte a Mecler Group, Mecler Hospitality își consolidează poziția în domeniul recrutării și formării profesionale în industria ospitalității. Cu o experiență vastă și o abordare inovatoare, compania sprijină atât profesioniștii locali, cât și pe cei internaționali, să se dezvolte și să contribuie la creșterea industriei. Pentru mai multe informații, puteţi vizita site-ul www.meclerhospitality.ro.