La Pecica s–a deschis vineri seara, GRILL HOUSE & SHOP, pe DN7, la coborârea de pe autostradă, 800 m către Arad, o investiție de peste un million de euro.
Felicitări investitorului, Marian Lucaș, un om de afaceri care gestionează 450 ha de teren.

GRILL HOUSE & SHOP are o vitrină asistată, cu mâncare gătită, ciorbe, preparate calde, garnituri şi salate, și o vitrină cu carne crudă pentru grill. Bucătarii au experienţă internaţională, unul dintre ei, de cinci ani în restaurante din Dubai.

Restaurantul are şi o parcare de 80 de locuri, securizată, pentru camioane mari, care este dotată cu duşuri şi toalete. Alte 70 de locuri de parcare sunt rezervate maşinilor mici.

„Sunt pecican prin adopţie, dacă pot să spun aşa. Am ajuns în această localitate în urmă cu 25 de ani, iar de atunci am început să achiziţionez teren agricol şi să îl muncesc alături de familia mea. De-a lungul timpului, am ajuns să deţin o fermă de 450 de hectare de teren agricol, moment în care am simţit că trebuie să fac următorul pas.
Drept urmare, cu ajutorul Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Timişoara şi cu larga implicare a directorului de acolo, Iulian Bucătaru, dar şi a tuturor angajaţilor din acel centru, am reuşit să obţin finanţare europeană pentru înfiinţarea unei ferme de porci şi a unui abator modern, la standarde europene”, a declarant investitorul, Marian Lucaş.


La Pecica s–a deschis vineri seara, GRILL HOUSE & SHOP, pe DN7, la coborârea de pe autostradă, 800 m către Arad, o investiție de peste un million de euro.
Felicitări investitorului, Marian Lucaș, un om de afaceri care gestionează 450 ha de teren.

GRILL HOUSE & SHOP are o vitrină asistată, cu mâncare gătită, ciorbe, preparate calde, garnituri şi salate, și o vitrină cu carne crudă pentru grill. Bucătarii au experienţă internaţională, unul dintre ei, de cinci ani în restaurante din Dubai.

Restaurantul are şi o parcare de 80 de locuri, securizată, pentru camioane mari, care este dotată cu duşuri şi toalete. Alte 70 de locuri de parcare sunt rezervate maşinilor mici.

„Sunt pecican prin adopţie, dacă pot să spun aşa. Am ajuns în această localitate în urmă cu 25 de ani, iar de atunci am început să achiziţionez teren agricol şi să îl muncesc alături de familia mea. De-a lungul timpului, am ajuns să deţin o fermă de 450 de hectare de teren agricol, moment în care am simţit că trebuie să fac următorul pas.
Drept urmare, cu ajutorul Centrului Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale Timişoara şi cu larga implicare a directorului de acolo, Iulian Bucătaru, dar şi a tuturor angajaţilor din acel centru, am reuşit să obţin finanţare europeană pentru înfiinţarea unei ferme de porci şi a unui abator modern, la standarde europene”, a declarant investitorul, Marian Lucaş.
