Prichindeii de la Grădinița PP nr. 11 Arad au avut parte de o experienţă inedită, devenind totodată "bucătari cu drepturi depline", în cadrul unei acţiuni în care au învăţat într-un mod cât se poate de delicios, cum să îşi prepare cele mai bune sucuri şi cum să se ferească de răceală. Acțiunea cu numele “Ce, cum, cât mâncăm” desfășurată la Grădinița PP nr. 11 Arad a fost o acțiune preventivă a unor boli de sezon, având un caracter practic-aplicativ.
”S-a urmărit formarea unor deprinderi igienice și dezvoltarea unor obiceiuri alimentare benefice sănătății, dar și formarea deprinderii de a pregăti și consuma produse sănătoase. Preșcolarii au aflat curiozități despre alimente, fructe și legume prin intermediul unor materiale video despre nutriție. Propunem și susținem astfel de acțiuni în grădinița noastră, felicit toate cadrele didactice care au avut această inițiativă și mă bucură strânsa colaborare cu cadrele medicale, în special cu doamna doctor Stanca Liudmila.”, a declarat doamna Adina Dumitrean- director al Pj Grădinița PP nr. 11 Arad
„Activitatea a avut scopul de a induce, pe înțelesul celor mici, obiceiul de a mânca sănătos în fiecare zi”, a declarat doamna doctor Stanca Liudmila.
Cei mici, echipaţi corespunzător cu bonete de bucătar, au fost bucuroşi să fie direct implicaţi în activități, preparându-și propriul suc de portocale, folosind storcătoarele de fructe, coordonați de cadrele didactice din grădiniță. Rezultatul; o lecţie practică despre sănătate, o experienţă inedită dar şi o porţie sănătoasă de suc, preparat chiar de către copii.
Prichindeii de la Grădinița PP nr. 11 Arad au avut parte de o experienţă inedită, devenind totodată "bucătari cu drepturi depline", în cadrul unei acţiuni în care au învăţat într-un mod cât se poate de delicios, cum să îşi prepare cele mai bune sucuri şi cum să se ferească de răceală. Acțiunea cu numele “Ce, cum, cât mâncăm” desfășurată la Grădinița PP nr. 11 Arad a fost o acțiune preventivă a unor boli de sezon, având un caracter practic-aplicativ.
”S-a urmărit formarea unor deprinderi igienice și dezvoltarea unor obiceiuri alimentare benefice sănătății, dar și formarea deprinderii de a pregăti și consuma produse sănătoase. Preșcolarii au aflat curiozități despre alimente, fructe și legume prin intermediul unor materiale video despre nutriție. Propunem și susținem astfel de acțiuni în grădinița noastră, felicit toate cadrele didactice care au avut această inițiativă și mă bucură strânsa colaborare cu cadrele medicale, în special cu doamna doctor Stanca Liudmila.”, a declarat doamna Adina Dumitrean- director al Pj Grădinița PP nr. 11 Arad
„Activitatea a avut scopul de a induce, pe înțelesul celor mici, obiceiul de a mânca sănătos în fiecare zi”, a declarat doamna doctor Stanca Liudmila.
Cei mici, echipaţi corespunzător cu bonete de bucătar, au fost bucuroşi să fie direct implicaţi în activități, preparându-și propriul suc de portocale, folosind storcătoarele de fructe, coordonați de cadrele didactice din grădiniță. Rezultatul; o lecţie practică despre sănătate, o experienţă inedită dar şi o porţie sănătoasă de suc, preparat chiar de către copii.