Kababylon este cel mai nou local în care îţi potoleşti foamea cu una din cele mai diversificate oferte din oraş!
Situat pe str Unirii nr 1 (prima shaormerie de pe Bulevard), cu o locaţie vastă şi primitoare, Kebabylon îţi satură foamea cu preparate diverse: bucătarul Ramazan îţi va pregăti shaorma şi kebab, 100%halal, iar bucătarul şef Valy îţi prepară pe loc kebab crispy şi meniuri crispy proaspete, după reţete proprii! Toate acestea sunt asezonate cu sosuri delicioase, în timp ce pleşcăviţa va primi, în curând, o savoare nouă, printr-o reţetă originală sârbească.

Nici vegetarienii nu au fost uitaţi de Kebabylon care are salate de crudităţi, shaorma, kebab şi hamburger vegan, iar dacă vrei să te îndulceşti tot la ei găseşti bacavla tradiţională. Pentru a-ţi potoli setea, pe lângă sortimentul vast de sucuri poţi să savurezi şi fresh-uri proaspete de fructe sau legume, iar dimineaţa Kebabylon te întâmpină cu o cafea to go!

Istorie culinară: Shaorma
Istoria spune că shaorma este o mâncare apărută în perioada medievală, în taberele de războinici de pe teritoriul Iranului de astăzi, conform site-ului activinfo.ro. La vremea aceea, shaorma era una dintre mâncărurile cel mai uşor de pregătit de către soldaţi. Carnea de pui, vita sau miel, se înfigea pe sabie şi se frigea la foc. Se consuma, de asemenea, progresiv, de la exterior către interior, pe măsură ce era gata. Fâşiile de carne friptă, tăiate de la suprafaţă, acolo unde se făceau cel mai repede, se aşezau în lipii alături de salate diferite, în funcţie de regiune şi gusturi. De-a lungul timpului, acest gen de mâncare s-a răspândit şi a împrumutat diferite forme şi condimente, în funcţie de zona în care este consumată.

Kebabylon este sociabil! Caută-i pe facebook, sub numele Kebabylon.
Kababylon este cel mai nou local în care îţi potoleşti foamea cu una din cele mai diversificate oferte din oraş!
Situat pe str Unirii nr 1 (prima shaormerie de pe Bulevard), cu o locaţie vastă şi primitoare, Kebabylon îţi satură foamea cu preparate diverse: bucătarul Ramazan îţi va pregăti shaorma şi kebab, 100%halal, iar bucătarul şef Valy îţi prepară pe loc kebab crispy şi meniuri crispy proaspete, după reţete proprii! Toate acestea sunt asezonate cu sosuri delicioase, în timp ce pleşcăviţa va primi, în curând, o savoare nouă, printr-o reţetă originală sârbească.

Nici vegetarienii nu au fost uitaţi de Kebabylon care are salate de crudităţi, shaorma, kebab şi hamburger vegan, iar dacă vrei să te îndulceşti tot la ei găseşti bacavla tradiţională. Pentru a-ţi potoli setea, pe lângă sortimentul vast de sucuri poţi să savurezi şi fresh-uri proaspete de fructe sau legume, iar dimineaţa Kebabylon te întâmpină cu o cafea to go!

Istorie culinară: Shaorma
Istoria spune că shaorma este o mâncare apărută în perioada medievală, în taberele de războinici de pe teritoriul Iranului de astăzi, conform site-ului activinfo.ro. La vremea aceea, shaorma era una dintre mâncărurile cel mai uşor de pregătit de către soldaţi. Carnea de pui, vita sau miel, se înfigea pe sabie şi se frigea la foc. Se consuma, de asemenea, progresiv, de la exterior către interior, pe măsură ce era gata. Fâşiile de carne friptă, tăiate de la suprafaţă, acolo unde se făceau cel mai repede, se aşezau în lipii alături de salate diferite, în funcţie de regiune şi gusturi. De-a lungul timpului, acest gen de mâncare s-a răspândit şi a împrumutat diferite forme şi condimente, în funcţie de zona în care este consumată.

Kebabylon este sociabil! Caută-i pe facebook, sub numele Kebabylon.