Fifor, ministrul apărării penalilor lui Dragnea

Data publicare: Joi, 12 Octombrie, 2017 Total: 1606 accesari

Fifor, ministrul apărării penalilor lui Dragnea

Am înţeles acum de ce este Mihai Fifor ministru al apărării. Este de fapt un bodyguard al găştii cu probleme penale din jurul lui Dragnea. Diferenţa între interlopii din clanul Duduienilor, care au îmbrâncit şi ameninţat jurnaliştii care doreau să îl filmeze pe şeful PSD Dragnea când venea în faţa justiţiei şi senatorul-ministru al apărării Fifor este că primii dau cu pumnii, al doilea dă din gură. Cu convingerea că vorbele cântăresc mai greu decât pumnii, ministrul a sărit la bătaie cu şeful său formal, premierul Mihai Tudose, pentru a apăra gaşca lui capo di tutti capi, şeful său real, Liviu Dragnea.


Înainte de şedinţa
CExN al PSD, Fifor a spus că nu „crede” în chestiunea cu „miniştri cu probleme penale”. Nu contează că opinia publică nu vrea miniştri cu probleme penale, că liderii europeni ne spun că ne facem de râs şi încălcăm principiile europene susţinând corupţia. Fifor îi dă înainte cu aşa-zisele principii. „Eu discut despre colegii mei care, atât timp cât în România există prezumţia de nevinovăţie, aceasta trebuie aplicată. Eu aşa ştiu că spune Constituţia: un om până nu are o sentinţă judecătorească definitivă şi irevocabilă este un om nevinovat”, a adăugat Fifor, potrivit presei centrale.


Nici PSD, nici Fifor nu au învăţat nimic după protestele cu OUG 13. Au stat să treacă mânia românilor, ca s-o ia de la capăt. Ministrul apărării corupţilor, Fifor, se face că nu pricepe că nimeni nu a spus să intre acei miniştri mâine la închisoare. Toată lumea – românii, oficialii europeni – pretind o delimitare de oamenii cărora li se aduc acuzaţii de corupţie, care sunt cercetaţi pentru corupţie. Toţi înţeleg de fapt cum stau lucrurile: PSD îi apără pe cei corupţi şi face tot ce poate pentru ca aceştia să scape basma curată. În cazul acesta, să nu ajungă la cel despre care sunt indicii că este vinovatul real: Liviu Dragnea. Adică la cel pe care îl apără, în dispreţul românilor, interlopii şi ministrul Fifor.

 

T.B.