Poli-UTA se va disputa duminica, de la ora 15.30 pe arena “Dan Păltinişanu” din Timişoara

Data publicare: Joi, 12 Octombrie, 2017 Total: 3479 accesari

Poli-UTA se  va disputa duminica, de la ora 15.30 pe arena “Dan Păltinişanu” din Timişoara

Poli-UTA se  va disputa duminica, de la ora 15.30 pe arena “Dan Păltinişanu” din Timişoara.

 La conferinţa de presa de joi Antrenorul echipei UTA, Cristi Todea spunea că toți jucătorii sunt conectați la miza partidei.

„Majoritatea celor implicați în acest moment la club, la UTA, știu ceea ce înseamnă acest derby. Dar, la fel de mult sunt convins că și cei veniți din țară, mă refer la jucători, știu căacest meci este cât un campionat. De mic am trăit cu acest spirit, dacă de multe ori nu ne îndeplineam obiectivul, o victorie cu Poli Timișoara ne spăla multe din păcate. Îmi pare rău că nu am câștigat cu Pandurii, cred că dacă învingeam, era un interes mai mare, se reînvia acel spirit al UTA-ei și cred că era mai multă emulație la acest joc, însă cred, totuși, că vor fi destui arădeni la Timișoara. Ne-am fi dorit să avem altă poziție în clasament, să abordăm meciul cu un mai mare entuziasm, cu mai mare ambiție de a învinge pe Poli. In acest an meciul cu Poli TM are o importanta si mai mare datorita pozitiei noastre in clasament,ne-am fi dorit alta pozitie  pentru a aborda meciul de la Timisoara cu un moral mai bun.Sper sa ne revenim, să ne recâștigăm încrederea și entuziasmul, deoarece nu pot să cred că nu există calitate. Avem nevoie de mai mult echilibru, am încercat mai multe formule de echipă, dacă reușim să avem consistență în ambele faze ale jocului vom avea și rezultate mai bune. Avem jucatori la UTA Arad care au experienta multor meciuri cu miza in Liga 1,sunt dornici de un meci bun care sa incline balanta rezultatului in favoarea noastra. Dacă vom reuşi să obţinem victoria aceasta va avea o valoare şi un efect cu mult mai mare.

 
Antrenorul UTAei apreciaza că  “Timişorenii au jucători buni pe plan ofensiv, un stil de joc mai agresiv, în forță, dar noi avem de partea noastră calitatea, sper să fie un meci plăcut. Nu am avut nici o discuție cu fanii, știu că se mergea înainte de meciurile cu Timișoara la antrenamentul din ziua premergătoare duelului, însă dacă doresc îi așteptăm cu plăcere” – a declarat antrenorul Cristi Todea.


Prezent la conferinţa de presă ,Cel mai bun jucător al UTA-ei în ultimele meciuri, Daniel Florea a declarat: „Am auzit sau am văzut ceea ce înseamnă un meci UTA – Poli. De mic am dorit să joc la echipe cu tradiție, să joc în astfel de meciuri cu miză. Aceste jocuri te motivează,imi plac jocurile cu miza,mii de spectatori si telespectatori te urmaresc, e altceva când joci cu suporteri care să te împing de la spate. La acest meci, nu se mai pune problema de motivație, ceea ce ne-a lipsit până acum, o victorie ne-ar mai spăla din păcate. Am  simțit și din glasul suporterilor că își doresc victoria în acest meci, suporteri care la 0-2 ne încurajau în partida cu Pandurii. Îmi place să joc la o asemenea echipă, cu asemenea fani. Speram sa facem un meci bun,sa castigam,sa facem spectatorii fericiti. Am venit să ajut echipa și să mă ajut pe mine. Nu vreau să arunc declarații despre cât voi face de mult în derby, ci pur și simplu vreau să ajut cu un gol, cu o pasă bună sau un penalty obținut, iar rezultatul să fie cel scontat. Sunt bine din punct de vedere medical, deşi nu m-am antrenat la capacitate maximă de două zile, nu cred că se pune problema să nu joc în această partidă”. 


A consemnat & Foto Viorel Muscă