Biciclist lovit de tramvai în cartierul Aurel Vlaicu

Data publicare: Joi, 12 Octombrie, 2017 Total: 1603 accesari

Biciclist lovit de tramvai în cartierul Aurel Vlaicu

Un accident de circulaţie soldat cu rănirea unui biciclist s-a produs joi în jurul orei 13:00 în zona Făt frumos.

Un biciclist care se deplasa dinspre Fortuna spre cartierul Gai, pe pista de biciclete marcată şi semnalizată ca atare, a fost acroşat de către un tramvai care tocmai se pregătea traverseze Calea Aurel Vlaicu pentru a intra în staţie. În urma impactului, biciclistul a fost trîntit la pământ şi numai norocul a făcut ca prin zonă să nu treacă nici un autovehicul şi să fie călcat.


Biciclistul, un tânăr de 27 de ani se pare că a fost rănit în zona capului şi prezenta mai multe echimoze la nivelul membrelor, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Judeţean din Arad de către o ambulanţă sosită la faţa locului, pentru efectuarea unor investigaţii amănunţite.

 

Vatmanul, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, cu ani grei de experienţă în domeniul transportului în comun, spune că pur şi simplu nu l-a văzut pe biciclist.


Acesta a fost testat cu aparatul etilotest de către poliţiştii sosiţi la faţa locului iar rezultatele au arătat că nu consumase alcool.


Din cauza accidentului, circulaţia tramvaielor a fost blocată vreme îndelungată astfel că mulţi călători au fost nevoiţi să aştepte transportul în comun zeci de minute în şir.