Reparaţii de toamnă şi realizare a marcajelor la drumurile judeţene din Arad

Data publicare: Miercuri, 11 Octombrie, 2017 Total: 998 accesari

Reparaţii de toamnă şi realizare a marcajelor la drumurile judeţene din Arad

Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, a anunţat astăzi că instituţia continuă programul de reparaţii de toamnă şi de realizare a marcajelor rutiere la drumurile judeţene.

Zilele trecute s-a finalizat reparaţia drumului Hodiş-Bîrsa. „Am decis să turnăm un strat de asfalt pe tronsonul Hodiş-Bîrsa, în loc să plombăm groapă cu groapă, pentru ca lucrarea să fie de calitate. Mulţumim administraţiilor locale din zonă pentru semnalele pozitive pe care ni le-au trimis”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.  

În această perioadă lucrările de reparaţii continuă pe tronsonul Tîrnova-Dud-Tauţ, Lipova-Bata şi Iratoş-Dorobanţi. De asemenea, continuă şi realizarea marcajelor rutiere în judeţ. După finalizarea tronsonului Arad-Felnac, se intervine pe drumurile Semlac-Şeitin, DN 7-Sînpetru German, Arad-Variaşu Mic şi Arad-Curtici-Sînmartin.

„Am solicitat compartimentului de specialitate să urmărească cu atenţie felul în care firmele execută aceste lucrări. Ne dorim ca acolo unde se intervine lucrările să fie de calitate şi până în 15 noiembrie să reuşim să realizăm programul de reparaţii de toamnă propus. Anul viitor va fi unul cu importante proiecte de infrastructură, iar în această perioadă lucrăm la depunerea în termen a documentaţiilor tehnice pentru proiectele pe care le avem în vedere”, a completat Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.