Un bărbat dat dispărut de familie, a fost găsit pe Valea Cladovei !

Data publicare: Marti, 10 Octombrie, 2017 Total: 2564 accesari

Un bărbat dat dispărut de familie, a fost găsit pe Valea Cladovei !

Un apel un apel la un 112 a anunțat dispariția unui bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani, care s-a rătăcit în zona Mănăstirii Feredeu (Șiria). AFLĂ mai multe detalii

În aceste momente, bărbatul este căutat de către pompieri, jandarmi și polițiști, în zona Mănăstirii Feredeu, unde acesta se afla la cules de ciuperci, alături de alți trei bărbați.


Se pare că bărbatul a dispărut în jurul orei 13:00, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. Acesta a fost sunat și pe telefonul său mobil, însă telefonul este închis. 

În căutarea lui au fost trimise un autoturism cu un ofițer și trei subofițeri ai Detașamentului de Pompieri Arad, SMURD Vladimirescu, pădurari de la Ocolul Silvic Radna și SVSU Șiria cu 7 voluntari.


Update 18:20 : bărbatul rătăcit a fost găsit pe Valea Cladovei. Ajungând în zonă cu semnal și-a sunat fiul (cu care a fost inițial la cules de ciuperci).

"S-a luat legătura cu dânsul din dispecerat, iar bărbatul dat dispărut susține că este în regulă, nu are probleme de sănătate și nu are nevoie de îngrijiri medicale" precizează maior George Pleșca, purtător de cuvânt al ISU Arad.