Proiectul Artă-ntr-o Artă, aflat la cea de-a doua Ediţie, a debutat sâmbătă la Arad

Data publicare: Duminica, 08 Octombrie, 2017 Total: 1933 accesari

Proiectul Artă-ntr-o Artă, aflat la cea de-a doua Ediţie, a debutat sâmbătă la Arad

Sâmbătă a deputat Proiectul Arad Artă-ntr-o Artă, aflat la cea de a doua ediție.  Dacă pentru prima ediţie  din 2016,  organizatorii au ales ca locaţie  Gara Mare Arad, anul acesta au ales o altă locație deosebită din Arad, este vorba de  Palatul Administrativ (curtea dinspre parc).

 

Scopul proiectului” Artă-ntr-o ARTĂ - Palatul Administrativ Arad ” este acela de a revitaliza patrimoniul urban printr-o investire prin cultură/artă în spațiul public arădean. Nevoia de a sărbători într-un cadru festiv cultura este o recunoaştere a importanţei ei în societate.

 

Pentru câteva ore, organizatorii evenimentului îi provoacă pe cei prezenţi  să  se detaşeze de aglomerație, zgomot, viteză și asemeni lui Dante, să o căute pe Beatrice în sunetele unui paradis artistic, alături de Cvartetul Arădean, Elene Unc și grupul de copii ”Reveria”, Anastasia Maria Solomie, Carla Crișan Trupa de improvizație ”I m PRO” (actor Orlando Pietriceanu), perechea de dans Larisa Oneș, Eduard Tudor,  și actorul Roxana Sabău.

Evenimentul Artă-ntr-o ARTĂ - Palatul Administrativ Arad ” va avea loc și Duminică începând cu ora 17.oo în curtea din spate a Palatului Administrativ, un spațiu frumos, liniștit, menit parcă să transceadă agitația Bulevardului.