Liviu Dragnea, apărat de interlopi în faţa instanţei! Un jurnalist a fost agresat de gorilele liderului PSD

Data publicare: Miercuri, 04 Octombrie, 2017 Total: 3875 accesari

Liviu Dragnea, apărat de interlopi în faţa instanţei! Un jurnalist a fost agresat de gorilele liderului PSD

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a avut ieri ca gărzi de corp la ieşirea din sediul  Înalei Curţi de Casaţie şi Justiţie, trei interlopi cunoscuşi în capitală ca fiind membrii unui temut clan. Cefele late nu au lăsat pe nimeni să se apropie de liderul PSD care nu a dorit să stea de vorbă cu presa iar la un moment dat, jurnalistul Mălin Bot a fost agresat de către unul dintre gărzile de corp liderului PSD.

 

Deşi liderul PSD a susţinut că nu ştie cine sunt cei ctrei bodyguarzi care s-au interpus între el şi jurnalişti, şi că nu are nici o legătură cu ei, Codrin Sşefănescu, secretarul general al PSD a declarat pentru DCNEWS.RO că cei trei sunt "camarazi de revoluţie ai PSD" şi că aceştia au venit special ca să îi arate jurnalistului Mălin Bot că PSD este mai puternic ca niciodată.

"Eu și alți colegi din București, când am văzut ce se întâmplă, când am văzut agresivitatea lui Mălin Bot și a unei dudui fără serviciu care își făcea selfie în timp ce înjura, ne-am dus la proces. Am făcut acest lucru pentru ca Mălin Bot și gașca lui securistoidă să înțeleagă că raportul de forțe în societate este de 9/10, adică din zece români, nouă sunt cu PSD"

 

Mai mult, Codrin Ştefănescu a fost surprins de jurnalişti întreţinându-se amical cu cei doi interlopi pe holurile Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, chiar înainte de ieşirea liderului PSD din sală.



 

Cele trei "cefe late" fac parte din clanul Duduienilor, o grupare interlopă care terorizează Bucureştiul de 26 de ani, cunoscută pentru traficul de droguri, furturi, cămătărie, şantaj, trafic de carne vie şi prostituţie.

 

Jandarmeria nu a confirmat acest lucru însă nici nu l-a infirmat, lăsând loc de interpretări şi speculaţii.

Dubiile au fost risipite de acelaşi codrin Ştefănescu, atunci când a declarat pentru DC News.ro că "De acum înainte, la procese unde sunt membri PSD, la ieșire, le promit( protestatarilor) că vom fi acolo; eu și camarazii mei de la Revoluție".

Declaraţiile secretarului general al PSD lasă să se înţeleagă că între PSD şi clanul Duduienilor există o înţelegere unilaterală prin care protestele împotriva liderilor PSD vor fi suprimate de către membrii clanului.









Sursa video: stiri.TVR.ro