Nebun de legat, liber pe străzile Aradului!

Data publicare: Miercuri, 04 Octombrie, 2017 Total: 6151 accesari

Nebun de legat, liber pe străzile Aradului!

Arădenii care aşteptau marţi dimineaţa tramvaiul în staţia de la Boul Roşu au fost martori fără voie la o scenă dramatică în care protagonist principal a fost o persoană cu probleme psihice.

Un bărbat de aproximativ 60 de ani, tulburat bine de aburii alcoolului, a început să înjure cetăţenii fără nici un motiv şi să se tăvălească pe jos. La un moment dat, omul s-a ridicat şi a vrut să se arunce în faţa tramvaiului oprit în staţie iar mai apoi, în faţa unei maşini. Numai norocul a făcut ca şoferul autoturismului să oprească la timp pentru a nu îl răni pe bătrân.

Furios că tentativa de suicid i-a fost stricată de şoferul prudent, bătrânul a încercat să rupă ştergătparele maşinii şi s-a aruncat pe carosabil.

 

Un cetăţean, martor fără voie la spectacolul comico-dramatic, l-a ridicat pe bătrân din mijlocul drumului şi l-a dus înapoi în staţia de tramvai.

 

Imaginile au fost surprinse cu un telefon mobil iar mai apoi au fost postate pe internet.

Oamenii din zona spun că bătrânul are probleme psihice şi că, deşi uneori se poate sta de vorbă cu el omeneşte, după ce consumă alcool, omul are crize de nervi şi începe să înjure şi să ameninţe cetăţenii de pe stradă.

 

Deşi omul reprezintă un potenţial pericol pentru cetăţenii Aradului, nici familia dar nici autorităţile nu au luat până acum hotărârea de a-l interna într-un ospiciu sau centru de dezalcoolizare.