Primele imagini de după operaţie cu Luca, românul grav rănit în cel mai sângeros atac armat din istoria SUA

Data publicare: Marti, 03 Octombrie, 2017 Total: 2183 accesari

Primele imagini de după operaţie cu Luca, românul grav rănit în cel mai sângeros atac armat din istoria SUA

Luca Andrei Iclodean, tînărul român în vârstă de 23 de ani, se numără printre cei 527 de oameni răniți în atacul armat din Las Vegas, în care 59 de perasoane au fost ucise.

 

Prezent la un concert de muzica Country, Luca andrei a fosr surprins de rafalele de gloanţe care l-au nimerit. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital şi supus unei operaţii chirurgicale complicate. Un glonte i-a străpuns ambii plămâni atingându-i şi coloana vertebrală, astfel că medicii de la Valley Hospital au fost nevoiţi să taie o mare parte din plămânul drept al tânărului.

 

Acesta a trecut bine peste intervenţia chirurgicală dar se află în continuare în spital. Acesta este conştient, poate vorbi şi are un moral ridicat.

 

Mama sa a publicat pe contul de facebook poze impresionante cu Luca aflat pe patul de spital, poze  care mai apoi au devenit în scurt timp virale. Site-ul Libertatea.ro a publicat o fotografie emoţionantă în care mama îţi ţine de mână fiul proaspăt ieşit din operaţie.



La spital, Luca a fost vizitat şi de către consulul României în L.A.

Luca Andrei Iscodean locuiește de mai mulți ani în Las Vegas, unde s-a mutat alături de părinții săi, de origine română şi lucrează ca barman în cadrul unui hotel din Las Vegas.







Sursa: Libertatea.ro