Imagini INEDITE cu plantaţia de canabis a celor doi poliţişti arădeni, arestaţi pentru trafic de droguri!

Data publicare: Luni, 02 Octombrie, 2017 Total: 4147 accesari

Imagini INEDITE cu plantaţia de canabis a  celor doi poliţişti arădeni, arestaţi pentru trafic de droguri!

Polițiștii din Arad și procurorii D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, cercetează 3 bărbați care ar fi cultivat cannabis în scop de comercializare. Cei în cauză au fost reținuți, 2 dintre aceștia fiind arestați preventiv, iar al treilea, arestat la domiciliu.

 

În seara zilei de 30 septembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Arad și procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au depistat în flagrant delict, într-o zonă împădurită din extravilanul localității Iratoșu, 2 bărbați, care ar fi recoltat plante de cannabis.

Polițiștii i-au imobilizat și identificat pe cei doi bărbați, de 31 și 33 de ani, fiind conduși la sediul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Arad, pentru audieri.

De asemenea, au fost efectuate percheziții la domiciliile celor două persoane depistate în flagrant, fiind identificată și a treia persoană bănuită de comiterea faptei, un bărbat, de 30 de ani.

La percheziții au participat și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Cei 3 au fost reținuți pentru 24 de ore, iar, în urma probatoriului administrat, Tribunalul Arad a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, față de bărbații depistați în flagrant, iar față de al treilea, măsura arestului la domiciliu.

Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracțiunilor de infracțiunii de trafic de droguri de risc, respectiv cultivarea de cannabis în scopul comercializării.

Totodată, având în vedere că în acest caz au fost implicați 2 polițiști, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Arad a dispus declanșarea cercetării prealabile față de aceștia.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad sesizaseră instituțiile competente, încă de la începutul lunii septembrie, cu privire la implicarea colegilor în activitatea infracțională.

Poliția Română va sprijini întotdeauna activitatea instituțiilor abilitate pentru tragerea la răspundere a tuturor persoanelor bănuite de comiterea de infracțiuni, indiferent de calitatea acestora.