Primăria Arad opreşte o lucrare a companiei RCS-RDS pentru că nu a refăcut zona integral!

Data publicare: Duminica, 01 Octombrie, 2017 Total: 2462 accesari

Primăria Arad opreşte o lucrare a companiei RCS-RDS pentru că nu a refăcut zona integral!

Primăria Arad se pare că a declarat „război” companiilor furnizoare de utilităţi care intervin peste tot în municipiu şi au reușit să distrugă o mulţime de străzi care au fost reabilitate, refăcând la o calitate extrem de proastă intervenţiile lor în zonele respective. Multe străzi din municipiu au fost „tăiate” de diferite companii furnizoare de utilităţi care au „brăzdat” şoselele ca apoi să refacă şanturile fără să respecte o anumită procedură iar în căteva luni toate şanţurile au suferit surpări.

 

Cea mai mare lucrare din acest an este a companiei RDS-RCS, care a introdus în municipiu kilometri de tubulatură în subteran, însă municipalitatea se pare că nu a mai acceptat ca lucrările să se facă parţial, şi a oprit de mai multe ori firmele angajate de RCS-RDS să mai continue lucrările până când nu refac integral trotuarele care le-au spart, consecinţa a fost că RCS-RDS a fost amendată cu 30.000 de lei pentru aceste nereguli.

 

Săptămâna care tocmai s-a încheiat, a fost oprită o altă refacere de trotuare a companiei RCS-RDS pe Calea Romanilor, pe motiv că nu sunt respectate condiţiile din avizele de săpătură şi nu se refac trotuarele integral.

 



, a declarat Ralu Cotrău, purtătorul de cuvânt al Primăriei Muncipiului Arad.