Ambasadorul Canadei în România a vizitat Aradul

Data publicare: Vineri, 29 Septembrie, 2017 Total: 1133 accesari

Ambasadorul Canadei în România a vizitat Aradul

Ambasadorul Canadei în România, Excelenţa Sa, Kevin Hamilton, a vizitat oraşul Arad joi, 28 septembrie, acesta fiind primit de Primarul Municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

Înaltul oaspete a fost prezent în Arad cu ocazia unui eveniment dedicat Acordului Econonomic Comerical și Cuprinzător U.E. – Canada. De altfel Acordul  „CETA” a fost şi subiectul central al întrevederii din această după-amiază. La întâlnirea din Palatul administrativ, a fost prezent şi reprezentatul Consiliului Judeţean Arad, vicepreşedintele Sergiu Bîlcea.





 

”După o prezentare a situaţiei economice a Aradului, am discutat despre Acordul Economic şi Comercial Global dintre Uniunea Europeană şi Canada.  Documentul a fost în cele din urmă semnat duminică, spun asta având în vedere faptul că până să se ajungă la acest moment au fost negocieri tensionate şi chiar o anulare neaşteptată la începutul săptămânii trecute. Ne onorează faptul că Aradul a fost, după capitală, primul oraş pus pe agendă de Înaltul oficial în vederea prezentării beneficiilor CETA.”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

 

Excelenţa sa, Kevin Hamilton a mărturisit că este pentru prima dată în Arad şi i-ar face mare plăcere să revină. Acest lucru s-ar putea întâmpla chiar anul viitor.  


 

“I-am lansat o invitaţie Excelenţei Sale de a  participa  anul viitor la Târgul Industriei Arădene pe care intenţionăm să-l organizăm cu ocazia centenarului Marii Uniri.”a afirmat  Gheorghe Falcă.