Ionel Bulbuc: “Cum distruge Stoenescu învățământul arădean! Demisia, Stoenescu, Demisia!”

Data publicare: Marti, 26 Septembrie, 2017 Total: 1073 accesari

Ionel Bulbuc: “Cum distruge Stoenescu învățământul arădean! Demisia, Stoenescu, Demisia!”

„Doamna Stoenescu vă mulțumim că ați reușit să faceți ce v-ați propus din ziua în care v-ați înscris în PSD, să faceți de râs Aradul și sistemul de învățământ arădean la nivel național.

Poate vă spuneți în gând, că orice fel de promovare este în sine o promovare. Dar mergând pe logica aceasta înțelegem de ați ales-o pe prietena dvs, Violeta Varga pentru promovare pe postul de inspector școlar. Dacă până recent ISJ Arad apărea mai rar în presa națională, doar cu subiecte plictisioare pentru cei ca dvs, cum ar fi rezultate deosebite, proiecte inedite ș.a.m.d. acum este evident că emisiunile din noapte târziu vor avea ca topic membri ai Inspectoratului Școlar Județean pe care îl coordonați.

Calitățile dvs manageriale le cunoaștem deja, sunteți la fel de capabilă în ISJ cum sunteți și în Consiliul Local Municipal. Însă nu este vina dvs că nu există botox și pentru neuroni, este vina celor care v-au promovat și pe dumneavoastră, cum este mai noul ministru al Apărării, filosoful Economiei, Mihai Fifor.

Suntem curioși să aflăm dacă în afară de apartenența doamnei Varga la ansamblul P.C.R. (Pile Cunoștințe Relații) și aspectul plușat o mai recomandă și altceva pentru funcția publică în care ați numit-o; funcție care presupune modelarea caracterului, minții elevilor, nu doar al buzelor și al pozelor?! Unde este CV-ul doamnei inspector? Când a avut loc concursul pentru ocuparea acestei funcții? Ce notă a obținut doamna Violeta?

Cu toate acestea am încrederea că nu vom primi răspuns la niciuna dintre aceste întrebări, deoarece doamna Stoenescu este ocupată să mai numească alte specimene puse pe distrugerea învățământului arădean și umilirea orașului la nivel național.

Nu ne rămâne decât să îi cerem demisia doamnei Stoenescu!” declară Ionel Bulbuc, consilier local municipal.