Sexy- inspectoarea Violeta Varga şi-a dat demisia! Urmează Anca Stoenescu?!

Data publicare: Marti, 26 Septembrie, 2017 Total: 8061 accesari

Sexy- inspectoarea Violeta Varga şi-a dat demisia! Urmează Anca Stoenescu?!

Deznodământ neaşteptat în scandalul inspectoarei-sexy Violeta Varga, numită în funcţia de inspector şcolar de către Anca Stoenescu!

 

După ce detaliile numirii acesteia au fost publicate în presa locală iar mai apoi au fost preluate de către mass-media la nivel naţional, Violeta Varga a renunţat la funcţia de inspector şcolar la doar o zi după ce primise vestea numirii în funcţie.

 

Decizia a fost luată după ce în presă au apărut încrengăturile de familie cu diferite persoane politice din Arad. Violeta Varga fusese numită inspector şcolar de către Anca Stoenescu, fost consilier local PSD, actualmente şefă a Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad.

 

Decizia numirii Violetei Varga în funcţie a luat prin surprindere întreg colectivul profesoral din judeţul Arad. Deşi în mod normal s-ar fi impus un concurs pentru desemnarea unui nou inspector, se pare că noul inspector școlar general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Arad Anca Stoenescu, a considerat de cuviinţă că legăturile de partid pot oricând înlocui profesionalismul şi experienţa unui cadru didactic.

 

Deşi prin CV-ul proaspetei inspector Violeta Varga, bate vântul, aceasta neavând nicio realizare care să o recomande pentru funcţia din cadrul Inspectoratului Şcolar Județean Arad, calitatea de viitoare cumnată a prefectului de Arad Florentina Horgea, apropierea faţă de PSD şi pozele în ţinute provocatoare demne de emisiunule lui Capatos au fost argumente solide pentru Anca Stoenescu pentru a o numi într-o funcţie atât de înaltă.

 

Imediat după izbucnirea scandalului mediatic în care s-a scos la iveală numirea cu tentă politică, dar şi fotografiile provocatoare cu aceasta, Violeta Varga a decis să îşi închidă contul de facebook. În cursul zilei de marţi, surse din cadrul Inspectoratului Şcolar Județean Arad au anunţat că Violeta Varga a renunţat la noua funcţie pentru a nu periclita imaginea Inspectoratului.

 

Potrivit Inspectoratului Şcolar Arad, Violeta Varga a ocupat funcţia prin detașare postul vacant de inspector școlar pentru educație permanentă, în interesul învățământului, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârsitul anului școlar 2017 – 2018.


După prejudiciul de imagine pe care l-a adus instituţiei pe care o conduce, prin politizarea posturilor şi numirea în funcţii după criterii politice, a unor persoane fără experienţă, rămân semne de întrebare cu privire la capacitatea Ancăi Stoenescu de a conduce Inspectoratul Şcolar Arad.



Sexy-inspectoarea Violeta Varga, alături de Anca Stoenescu, făcând parte din juriul pentru desemnarea câştigătoarei de Miss Arad.