Accident rutier pe Bulevardul Revoluţiei! Un bărbat rănit a ajuns la spital!

Data publicare: Luni, 25 Septembrie, 2017 Total: 1931 accesari

Accident rutier pe Bulevardul Revoluţiei! Un bărbat rănit a ajuns la spital!

Un accident rutier a avut loc astăzi în apropiere de centrul oraşului, la intersecţia Bulevardului Revoluţiei cu stradaAndrei Mureşanu în jurul orei 17.00. Două autoturisme s-au ciocnit violent în mijlocul intersecţiei, paralizând astfel circulaţia în zonă.


Implicate au fost două autoturisme, un OPEL care circula pe Bulevard dinspre Primărie spre Podgoria şi un autoturism marca SEAT care mergea spre strada I.C. Brătianu venind de pe strada Andrei Mureşanu.

 

În urma impactului destul de puternic, bucăţi din cele două maşini au fost imprăştiate pe întreaga suprafaţă carosabila.

 

La faţa locului au ajuns şi două echipaje SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale răniţilor, însoţite de un echipaj de poliţie al de la Brogada Rutieră, pentru efectuarea măsurătorilor şi stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul. Medicii au preluat de la faţa locului pe unul dintre şoferi în persoana  unui bărbat de aproximativ 60 de ani, pe care l-au transportat la spital pentru mai multe investigaţii. Starea lui este stabilă, fiind conştient însă medicii spun că îl vor ţine sub supraveghere medicală.

 

Din primele cercetări se pare că autoturismul marca SEAT a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului şi a fost lovit de către conducătorul autoturismului marca OPEL care circula regulamentar pe Bulevard şi care nu a mai putut evita impactul.


Traficul rutier a fost îngreunat în zonă mai bine de o oră, până când poliţia a dispus scoaterea celor două maşini avariate în afara carosabilului.