Dacă „Dumniezo” era bun şi cu alte generaţii să aibe aşa inspector de română azi aveam sigur mai puţini agramaţi!

Data publicare: Luni, 25 Septembrie, 2017 Total: 16265 accesari

Dacă „Dumniezo” era bun şi cu alte generaţii să aibe aşa inspector de română azi aveam sigur mai puţini agramaţi!

Update: Inspectorul Violeta Varga şi-s închis pagina de pe reţeaua de socializare Facebook !



PSD continuă demolarea Învăţământului Românesc.

Ministru agramat avem, în persoana lui Liviu Pop.

Manual de sport avem, ca să învăţăm teoria mersului pe jos.

Manual multifuncţional cu „de toate” ca şaorma, numit compendiu, avem, că învaţă copiii după ureche.

Ce ne mai lipseşte? Poate să punem pe funcţii importante nişte piţipoance – iertată-ne fie exprimarea, dar n-am găsit altă... „rimă”! 

Şi uite-aşa a apărut numirea în funcţia de inspector şcolar a unei anumite domnişoare, Violeta Varga, care arată de parcă-i desprinsă din emisiunile lui Capatos (https://www.facebook.com/violeta.varga.7). Şi nu la orice disciplină, ci la limba română! Adică materia de bază a învăţământului românesc.

Doamna în cauză, o apropiată a PSD şi a actualei inspector genral adjunct cu delegare, Anca Stoenescu, consilier municipal al PSD în Consiliul Local Municipal Arad....ce lung e şirul funcţiilor.... ajunge evident că pe merite şi pe calităţi, inspector fraţică, inspector şcolar, şi din surse apropiate din ISJ Arad întelegem că pe la ultimele şedinţe a venit cu Stoenescu, a plecat cu Stoenescu, dar sigur este doar o coincidenţă şi cei care ne spun una şi alte de fapt sunt doar invidioşi! RĂILOR! Să vă fie RUŞINICĂ!

În urmă cu 200 de ani, la Arad, s-a înfiinţat prima şcoală pedagogică românească din Ardeal: Preparandia. Acum, după două secole, Aradul se simte umilit de o astfel de numire...

Şi, ca să fim expliciţi, criteriul pentru care a fost „unsă” domnişoara e simplu: „cumnătismul”, o formă de nepotism, vecină cu „cumetria”. Cică domnişoara în cauză e pe lista „scurtă” ca viitoare posibilă cumnată a actualei doamne prefect. Adică fratele soţului prefectei e în graţii şi tandreţuri cu respectiva domnişoară. Criteriile astea politice sunt ca şi cele biblice: până la a şaptea spiţă, când e vorba de pus pe cineva în funcţie.

Cu trei săptămâni în urmă, am aflat pentru prima dată de posibila numire a domnişoarei, şi când am intrat pe profilul de Facebook al dânsei, am acoperit ochii copilaşilor ce erau cu noi la masă, le-am spus că astea sunt poze pentru oameni mari, esti nebun!?!?!?!? Replica a venit atunci de la un coleg de tacâm, care m-a întrebat: „bă, ce inspector o fi ? de română zic eu, dar e zvon, nu ştiu dacă se confirmă, bă, eşti nebun? (zice colegul de tacâm) mai dă să văd” şi ne-am mai delectat cu pozele vreo 30 de secunde şi liniştea se aşternu, „bă zice el iarăşi, tu îţi dai seama că dacă generaţiile trecute aveau aşa inspector de limba română azi aveam mai puţini agramaţi?!”

 

Azi, la trei săptămâni de când am avut acea discuţie şi a venit confirmarea numirii pe post de au explodat servere site-urilor din Arad de ştiri, mi-a venit în minte acea discuţie şi mi-am zis, BĂ, chiar aşa, n-o să mai avem aşa mulţi agramaţi acum în actuala generaţie, chiar avem cu ce!

 

Cu aşa ministru, aşa inspector şcolar. Vai, ţie, învăţământ arădean... Şcoala arădeană a dat, de-a lungul anilor, profesori de excepţie, inspectori şcolari cu experienţă şi profesionalism. 


Unii colegi din presă au numit-o bombă sexi, din poze, aşa pare, mi-e mi-e frică să nu "explodeze" că s-au mai vazut cazuri, însă navigând puţin pe pagina domniei sale de Facebook, nu pozele phoshopate zicem noi ne-au atras atenţia şi această postare care nu mai are nevoie de niciun comentariu, credem că este reprezentativă, însă vă lăsăm să vă delectaţi şi cu galeria de poze copiate de pe contul personal, în mare parte, ele fiind în regim de SELFIE....ENJOY!


Cugetarea inspectoarei din 3 martie... No Comment!



Domnişoara inspector cu Anca Stoenescu, ghiciţi unde?! la Miss Arad!...No Comment








T.B.


Foto: Facebook