Dennis Man, Lăudat de Becali şi MM Stoica! Arădeanul, din nou decisiv pentru FCSB

Data publicare: Vineri, 22 Septembrie, 2017 Total: 2032 accesari

Dennis Man, Lăudat de Becali şi MM Stoica! Arădeanul, din nou decisiv pentru FCSB

Arădeanul Dennis Man, fostul jucător al UTA-ei transferat toamna trecută la FCSB are un start de sezon de excepţie la noua sa echipă!

Joi seara, în derby-ul etapei, Dennis Man a fost din nou decisiv pentru FCSB. Acesta a contribuit din plin la faza golului egalizator, prin care echipa sa a reuşit să obţină un punct în faţa celor de la CFR Cluj.

Intrat în repriza a 2-a,Man i-a pasat decisiv lui Budescu printre picioarele adversarului iar acesta din urmă a înscris.

La finalul Meciului, Dennis Man a fost unul dintre jucătorii apreciaţi de către Gigi Becali care, deşi nemulţumit de rezultat, a precizat că Man a fost unul dintre puţinii jucători care au jucat un fotbal de calitate.

 

Elogii la adresa lui Man au venit şi din partea lui MM Stoica

”Îmi place foarte mult. Este un jucător care a marcat, are 19 ani recent împliniți și a marcat până acum patru goluri în actuala ediție de campionat și, dacă luăm în calcul și assist-ul de la un meci atât de important, deja cred că e ușor să i se facă o caracterizare. E un jucător care, când va mai căpăta forță, va ajunge un fotbalist important pentru fotbalul românesc. Și să nu uitați că anul trecut, dacă puteți să căutați prin arhive, când nimeni nu vorbea de Dennsi Man, am spus că va fi un jucător important pentru echipa națională a României”, a declarat Mihai Stoica la Digi Sport Matinal.

 

 

După ce anul trecut a Laurenţiu Reghecampf l-a ţinut mai mult timp pe banca de rezerve, ba chiar l-a trimis la echipa a 2-a pentru a juca, Man pare să se fi reinventat sub comanda lui Nicolae Dică.

 

Tânărul arădean a reuşit să înscrie de patru ori în acest sezon şi a adus echipei sale două victorii, marcând decisiv.