ÎNFIORĂTOR ce s-a întâmplat în trafic ! Un șofer a fost bătut și lăsat inconștient pe șosea

Data publicare: Miercuri, 20 Septembrie, 2017 Total: 6593 accesari

ÎNFIORĂTOR ce s-a întâmplat în trafic ! Un șofer a fost bătut și lăsat inconștient pe șosea Ceea ce s-a întâmplat pe o șosea din România este înfiorător ! Un șofer, participant în trafic a filmat toată scena ! 

Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost pus la pământ cu un pumn năucitor, după o ceartă în trafic și a fost lăsat să zacă pe carosabil, nemișcat. Toată scena a fost filmată de un alt șofer aflat în trafic pe DN 7 în Orăștie.


Agresorul în vârstă de 41 de ani l-a lovit atât de puternic,încât tânărul a ajuns în stare foarte gravă la spital. Ciudat este faptul că agresorul, după ce l-a lovit pe celălalt șofer s-a trântit pe carosabil, vrând probabil să pară a fi o victimă. Ulterior s-a ridicat și însoțit de femeia care era cu el s-a urcat în mașină și a plecat în trombă.



"Sună la 112 ! Ăsta-i jos" se aude pe înregistrare,cum strigă disperat, unul dintre martorii oribilei scene.

Agresorul a fost găsit imediat de polițiști și dus la audieri,iar în acest moment este cercetat în libertate pentru loviri și alte violențe.

Victima a fost internată în spital cu multiple traumatisme craniene și cel mai probabil va depune plângere împotriva agresorului. Întreaga scenă a agresiunii a fost filmată iar instanţa va decide dacă înregistrarea video va face obiectul unei probe.