UTA nu mai sperie pe nimeni! Promovarea devine un vis frumos. UTA- Dunărea Călăraşi 0-1

Data publicare: Luni, 18 Septembrie, 2017 Total: 3701 accesari

UTA nu mai sperie pe nimeni! Promovarea devine un vis frumos. UTA- Dunărea Călăraşi 0-1

Din păcate, UTA nu mai sperie pe nimeni şi nu mai  reuşeşte să-şi revină din pasa proastă în care a intrat. Falub continuă seria neagră a lui Mihalcea, însă se pare că UTA nu are o problemă de antrenor ci una de atitudine şi poate chiar de valoare. Visul promovării în Liga 1 se pare că va rămâne doar un vis, unul frumos dar la cum arată echipa în acest moment, un vis şi cam atât.

 

Nici împotriva celor de la  Dunărea Călăraşi, utiştii lui Adrian Falub nu au reuşit să facă un meci bun, şi să aducă cele trei puncte atât de necesare, mai ales având în vedere că erau trei puncte fireşti (în mod normal) pe teren propriu.

 

Deşi a început bine meciul, jocul UTA-ei a scăzut în calitate minut cu minut, iar în repriza secundă Dunărea a avut mai multe ocazii pe care le-au ratat până în minutul 78 când Drăghiceanu a deschis scorul şi a adus Dunărea în avantaj, stabilind şi scorul final, UTA- Dunărea Călăraşi 0-1.

 

Meciul a fost echilibrat. Am început bine, însă după minutul 20 am avut probleme pe recuperările lor și mingile jucate în spatele apărării noastre. După pauză am pus presiune, am creat ocazii, dar am luat un gol într-o perioadă în care adversarul nu mai controla jocul. Nu am mai avut forța să revenim, am mai pierdut un joc, vedem ce va fi de acum înainte. Suntem într-o situație grea, dar știam deja asta. Trebuie să ne revenim cât mai repede posibil”, a declarat Adrian Falub la finalul meciului

 

Nu am fost deloc lucizi, am avut teamă de joc. Jucătorii sunt blocați mental, îi apasă și locul din clasament”, a concluzionat antrenorul arădean.