BILANȚ TRAGIC în urma furtunii care a avut loc duminică în vestul țării !

Data publicare: Duminica, 17 Septembrie, 2017 Total: 1539 accesari

BILANȚ TRAGIC în urma furtunii care a avut loc duminică în vestul țării ! Furtuna care s-a abătut peste vestul țării a îndoliat cinci familii ! AFLĂ mai multe detalii !

UPDATE ora 20:00 - Din nefericire, bilanțul tragic s-a ridicat la 7 morți și zeci de răniți. Printre răniți se află și 6 copii.

UPDATE: 20:28- Numărul morților a urcat la opt ! În Arad au fost rănite 5 persoane, iar la Ineu 3 persoane.



"Bă, da asta n-o fi tornadă"
se întreabă un timișorean, aflat în mijlocul furiei naturii.

"Părea o zi de duminică liniștită,când deoadată cerul s-a întunecat foarte tare și în două minute a început furtuna, așa cum n-am mai văzut niciodată. Zburau în vârtej pe sus lucruri, ne-am speriat foarte tare eu și familia mea" spune S. Georgeta din Timișoara. 

Furtuna care s-a abătut peste vestul țării a lăsat în urmă un bilanț tragic : 5 morți și 26 de răniți. O femeie care se afla în stațiunea Moneasa, a fost surprinsă de furtună chiar în fața hotelului unde vroia să intre , iar un brad înalt a fost rupt de vânt și a căzut peste ea. Aceasta a murit pe loc. 

Deasemenea, la Timișoara două persoane au murit și două la Buziaș, care au fost surprinse în parc.

Alte 26 de persoane au fost rănite și transportate la spital. La această oră, mai multe localități din județul Arad și județul Timișoara au rămas fără energie electrică. 


Sursa foto: stirileprotv.ro