Panică într-o staţie de metrou din Londra! O găleată cu substanţe inflamabile a explodat rănind mai multe persoane!

Data publicare: Vineri, 15 Septembrie, 2017 Total: 3373 accesari

Panică într-o staţie de metrou din Londra! O găleată cu substanţe inflamabile a explodat rănind mai multe persoane!

O explozie a avut loc într-o garnitură de metrou din Londra, vineri dimineață, la stația Parsons Green, în apropiere de centrul oraşului. Autorităţile tratează incidentul ca pe un atac terorist!

 

Oamenii aflaţi în metrou au trecut prin clipe de panică după ce o găleată învelită într-o plasă termorezistentă a explodat rănind mai mulţi călători. În urma exploziei, recipientul despre care se crede că ar fi o bombă artizanală, a luat foc.

 

În urma deflagraţiei, mai multe persoane au fost rănite suferind arsuri la nivelul membrelor şi a feţei. Panica instalată a făcut ca oamenii să se calce în picioare în încercarea de a ieşi cât mai repede din staţia de metrou.

 

Incidentul s-a produs la ora la care metroul este plin de elevi , relatează BBC.
Poliţia metropolitană a anunţat că este la curent cu desfăşurarea incidentelor. Autorităţile au evacuat zona pe o rază de 500m de la locul incidentului iar în prezent se fac cercetări pentru identificarea persoanei care a abandonat găleata plină cu substanţe inflamabile în vagonul de metrou.

 

Un bărbat care se afla la zece metri de recipientul care a explodat  a relatat că „arăta ca o găleată de maioneză”.

Am auzit o bufnitură și când m-am uitat am văzut flăcările. Oamenii au început să fugă și am fost norocoși că tocmai ajungeam în stație iar ușile începeau să se deschidă”, a spus Sylvain Pennec.

Nu știu dacă a avut loc o reacție chimică, nu sunt expert, dar părea artizanală”, a mai spus el.