Bătaie în studioul B1TV! Senatorul Mihai Gonţiu lovit cu pumnii şi picioarele de sociologul Mirel Palada

Data publicare: Joi, 14 Septembrie, 2017 Total: 2398 accesari

Bătaie în studioul B1TV! Senatorul Mihai Gonţiu lovit cu pumnii şi picioarele de sociologul Mirel Palada

Fostul purtator de cuvânt în Mandatul lui Ponta, sociologul Mirel Palada a avut o ieşire animalică în cadrul unei emisiuni politice televizată pe B1 TV. Totul s-a petrecut miercuri seara în pauza publicitară a emisiunii moderată de Nadia Ciurlin.


Palada l-a snopit în bătaie pe senatorul USR şi vicepreşedinte al Senatului, Mihai Goţiu, fiind dat afară din emisiune de către realizatori.


După mai multe replici acide între cei doi, Mirel Palada a trecut la ameninţări de tip mafiot în încercarea de a-l intimida pe interlocutorul său care îl făcuse nesimţit pentru că îl întrerupe când vorbeşte. Totul a degenerat în pauza de publicitate atunci când, Palada a decis să treacă la fapte.


Ca să îşi impună punctul de vedere susţinut în emisiune, Palada a tăbărât cu pumnii şi picioarele asupra senatorului Goţiu. Totul a fost surprins de camerele de luat vederi care funcţionau şi pe durata pauzei publicitare.

După reluarea emisiunii, moderatoarea Nadia Ciurlin a precizat faptul că sociolodul a fost invitat să părăsească platoul emisiunii în urma unei agresiuni asupra senatorului Gonţiu.


În această dimineaţă, senatorul USR a făcut o vizită la IML de unde şi-a scos un certificat medico-legal şi spune că îl va acţiona în instanţă pe sociologul bătăuş.