Accident de circulație pe Calea Radnei

Data publicare: Miercuri, 13 Septembrie, 2017 Total: 1151 accesari

Accident de circulație pe Calea Radnei ARAD. Miercuri 13 septembrie, în jurul orelor 16:20, a avut loc un accident de circulație care s-a produs pe Calea Radnei. AFLĂ mai multe detalii 

De această dată , nu mai putem da vina pe cifra 13, că ar fi cifra ghinionului, deoarece, zilnic au loc accidente, însă, nu zilnic este data de 13. 

Astăzi a avut loc un alt accident de circulație, în care au fost implicate două autoturisme : un Ford și o Skoda. Ford-ul, care circula pe Calea Radnei, spre Podgoria, ajuns la intersecția cu strada Renașterii, se pare că a fost lovit în spate,de autoturismul Skoda.

În urma impactului deosebit de violent, Ford-ul a fost aruncat în bordura și azvârlit peste liniile de tramvai. Ford-ul era condus de o femeie, iar pe bancheta din spate se afla altă femeie și un bebeluș de 9 luni.

La volanul autoturismului Skoda se afla un bărbat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar după cum spun martorii, bebelușul a avut mare noroc că era așezat în scaunul special pentru copii.

Polițiștii ajunși la fața locului vor stabili cine.este vinovatul producerii accidentului rutier.