Accident în lanţ petrecut în localitatea Vladimirescu!

Data publicare: Miercuri, 13 Septembrie, 2017 Total: 2469 accesari

Accident în lanţ petrecut în localitatea Vladimirescu!

Un accident în lanţ s-a produs astăzi la orele amiezii pe şoseaua E68 în localitatea Vladimirescu, pe sentul de mers spre Arad.

 

Implicate au fost un autotren care transporta autoturisme, o cisternă încărcată şi o camionetă. Totul s-a întâmplat când şoferul autotrenului care transporta maşini a pus brusc frână. Acesta a fost lovit din spate de către şoferul autocisternei care nu păstrase distanţa regulamentară şi care, la rândul său a fost lovit din spate de o camionetă.


 

Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită, existând doar pabube materiale. Două dintre autoturismele care erau urcate pe autotren au fost uşor avariate în timp ce parbrizul cisternei a fost spulberat.

Circulaţia a fost blocată în zona timp îndelungat.

 

Camioneta care a lovit cisterna în partea din spate, a fost si ea uşor avariată, iar în urma impactului, din cisternă s-a scurs vopsea care mai apoi a fost împrăştiată pe câteva sute de metri pe întreaga suprafaţă carosabilă.


Drumul este acum acoperit de vopsea albă iar şoferii care au fost nevoiţi să circule prin zonă se plâng că maşinile li s-au murdărit şi că cel mai probabil, vor trebui să scoată bani frumoşi din buzunare ca să cureţe stropii de voprea albă.

 

 

Poliţiştii au stabilit că vinovaţi sunt cei doi şoferi din spatele trailerului care nu au respectat distanţa regulamentară.