Sergiu Bîlcea (PNL): PSD roteşte cadrele incompetente prin ministere: cazul Fifor

Data publicare: Miercuri, 13 Septembrie, 2017 Total: 942 accesari

Sergiu Bîlcea (PNL): PSD roteşte cadrele incompetente prin ministere: cazul Fifor

Guvernul este confiscat practic de către PSD, care numeşte miniştrii în funcţii fără nicio legătură cu competenţele, doar în funcţie de interese politice de grup.


„Numirea unor oameni fără competenţe, aşa cum este cazul lui Mihai Fifor, la Ministerul Apărării Naţionale afectează interesul naţional al României: mă întreb ce cred partenerii României din NATO despre astfel de numiri haotice la MapN? PSD nu pare interesat de aceste aspecte. Cazul lui Mihai Fifor este foarte clar: PSD consideră că acesta se pricepe la orice domeniu de activitate, poate să conducă orice minister. Fără să fi făcut măcar un lucru notabil măcar la Ministerul Economiei, Fifor este trecut ministru al Apărării Naţionale. Este o promovare? Este o retrogradare? Nu se ştie foarte clar.


Este evident doar că Mihai Fifor este trimis la un al doilea minister pentru care nu are competenţe profesionale sau experienţă relevantă. Este cu atât mai hilar cu cât acelaşi senator Fifor a fost desemnat şi ministru al transporturilor, dar respins de preşedintele României. Credem că un Guvern format din oameni care se pricep la toate şi în fond la nimic nu poate avea rezultate notabile. PSD consideră Guvernul un bun privat, în care împarte funcţiile după criterii obscure, neclare, în funcţie de tot felul de jocuri politice. PSD confirmă că este moştenitorul PCR, de la care a preluat politica de rotire a cadrelor, desigur a cadrelor incompetente pentru poziţiile asumate, deci uşor de controlat de conducerea partidului”,
a spus Sergiu Bîlcea, prim-vicepreședinte PNL Arad.