Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, a rămas fără permis de conducere după ce a fost înregistrat cu o viteză de 172 de kilmetri pe oră

Data publicare: Luni, 11 Septembrie, 2017 Total: 3079 accesari

Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, a rămas fără permis de conducere după ce a fost înregistrat cu o viteză de 172 de kilmetri pe oră

Ilie Bolojan, primarul municipiului Oradea, a rămas fără permis de conducere după ce a fost înregistrat cu o viteză de 172 de kilmetri pe oră pe drumul care leagă localitățile Arad și Oradea.

Ilie Bolojan a fost surprins duminică conducând cu viteza de 172 de km/h între localitățile Șimand și Chișineu Criș, unde limita de viteză este de 100 km/h. Pentru depășirea vitezei legale cu mai mult de 50 de km/h, primarul din Oradea s-a ales cu suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile pe drumurile publice și cu o amendă contravențională în valoare de 1.305 lei.

Conform DC News, Ilie Bolojan mergea la nunta unei nepoate, pe care de altfel a și cununat-o. Acesta a declarat că era în întârziere și de aceea a călcat pedala de accelarație prea tare. 

Primarul Oradiei a confirmat pentru BIHOREANUL faptul că a rămas fără permis, explicând şi unde gonea atât de repede. "M-am dus la nunta nepoţicii mele, fiica fratelui meu, unde am fost şi naş. Am fost contracronometru şi am galopat să ajung la timp", a spus Bolojan.

 

Acesta a confirmat şi faptul că a primit o amendă, sau "felicitări" cum i-a spus el, însă a spus că a rămas fără permis "vreo 30 de zile".

 

Întrebat cum se va deplasa de aici înainte, primarul a spus că se va folosi de dovada Poliţiei, în termenul legal, iar apoi va apela inclusiv la… bicicletă. "O să-mi iau şofer de la birou pentru deplasări în scop de serviciu în ţară. Spre Primărie voi veni pe jos, cu tramvaiul, cu bicicleta. Stau la 20 de minute de birou", a spus Bolojan.

 

Foto: Bihoreanul.ro