Fostul director sportiv de la Dinamo, Cristi Bobar, ofertat de UTA

Data publicare: Vineri, 08 Septembrie, 2017 Total: 4725 accesari

Fostul director sportiv de la Dinamo, Cristi Bobar, ofertat de UTA

Înainte de a veni aici Bobar a fost ultima oară președintele clubului Cetate Deva, în Liga a treia, după ce a mai lucrat în trecut, timp de doi ani, ca director sportiv la gruparea din "Ștefan cel Mare".

Oficialul ardelenilor are însă o ofertă tentantă de la UTA Arad, una dintre echipele cu pretenții de promovare în Liga 1. Acesta este dorit pentru postul de președinte executiv acolo, urmând ca o decizie în acest sens să ia în zilele viitoare.

"Situaţia mea e puţin complicată acum, în sensul în care cei de la CFR Cluj contează pe serviciile mele. Nu ştiu, va trebui să am o discuţie cu cei de acolo, căci, într-adevăr, UTA nu este un club pe care să-l refuzi atât de uşor. Am activat ca fotbalist la Arad şi am simţit pe propria piele cât de iubită este această echipă.

Știu că există un obiectiv important la Arad, ce se susţine prin condiţii bune din punct de vedere financiar, dar şi lot de jucători. Echipa trece printr-un moment greu acum, dar odată cu numirea unui nou antrenor lucrurile vor intra pe un făgaş normal”, a declarat Bobar pentru Sport Arad.

La finalul lunii iulie a fost adoptată noua organigramă a celor de la CFR Cluj, în care Marian Băgăcean a preluat funcția de președinte în Consiliul de Administrație, în locul lui Iuliu Mureșan. Atunci a fost adus și Cristi Bobar.