Droguri şi arme găsite în locuinţele unor arădeni! Poliţiştii au arestat trei traficanţi de droguri din Arad!

Data publicare: Joi, 07 Septembrie, 2017 Total: 5169 accesari

Droguri şi arme găsite în locuinţele unor arădeni! Poliţiştii au arestat trei traficanţi de droguri din Arad!

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad și ai Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au percheziționat locuințele a trei persoane, bănuite de de operațiuni ilegale cu cannabis. Cei în cauză au fost reținuți, iar ulterior arestați preventiv.

 

La data de 5 septembrie , polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad, au efectuat trei percheziții domiciliare, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

 

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 100 de grame de cannabis, ambalaje utilizate pentru comercializarea drogurilor, cântare de mare precizie, râșnițe folosite la prelucrarea drogurilor și un pistol cu gaz.

 

Din cercetări a reieșit faptul că, în cursul anului 2017, cei trei suspecţi s-ar fi constituit într-un grup infracţional organizat şi ar fi comercializat cannabis și pastile XTC(Extasy), pe raza municipiului Arad.

 

În primă fază, poliţia a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de cei trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 24 și 40 de ani. Joi, la data de 7 septembrie, pe numele celor trei, magistrații Tribunalului Arad au emis mandate de arestare preventivă.

 

La acțiune au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale – I.P.J. Arad.

Cercetătile continuă urmând a se stabili dacă mai există şi alte persoane implicate.