Opt noi companii românești au intrat în top 500 Companii din Europa Centrală şi de Est!

Data publicare: Miercuri, 06 Septembrie, 2017 Total: 2360 accesari

Opt noi companii românești au intrat în top 500 Companii din Europa Centrală şi de Est!

Potrivit portalului economic Coface Publications , România are 65 de companii prezente în topul celor mai mari 500 companii din Europa Centrală și de Est, realizat de Coface, cu două mai multe față de ediția anterioară.

 

 

Opt companii românești au intrat, anul acesta, în premieră, în top 500 companii din regiune.

 


Carrefour Romania ocupă locul 496, fiind surclatată de TransGaz(495). Ceva mai sus, pe locul 480 s-a clasat Glencore Agriculture Romania, Pirreli Tyres Romania se află  pe locul 465 iar Mercedes-Benz Romania a ocupat poziţia 441.

 

Hella România, din industria auto, a pătruns în clasament pe poziția 374 în timp ce Tinmar Energy a debutat pe poziția 367. Infustria farmaceutică a cunoscut o creştere spectaculoasă în România, astfel că Distribuitorul de medicamente Fildas Trading a intrat pe locul 356, fiind compania cea mai bine plasată dintre cele 8 noi intrate în TOP.

 

 

Cea mai bine clasată companie din România în topul realizat de Coface rămâne Automobile Dacia, care se situează pe locul 14 la general, cu o cifră de afaceri de 4,52 miliarde de euro şi un profit ce depăşeşte puţin peste 100 milioane de Euro.

 

Alte date legate de companiile româneşti de talie Europeană pot fi consultate aici
.