Sfârşit tragic pentru o tânără de 19 ani din Iaşi. Georgiana a fost spulberată de o maşină pe străzile Londrei

Data publicare: Marti, 05 Septembrie, 2017 Total: 4863 accesari

Sfârşit tragic pentru o tânără de 19 ani din Iaşi. Georgiana a fost spulberată de o maşină pe străzile Londrei

O tânără româncă în vârstă de numai 19 ani şi-a pierdut viaţa la Londra după ce a fost lovită de o maşină. Accidentul a avut loc pe data de 31 august, în suburbia Leyton din Londra, în timp ce fata tocmai pornise de-acasă pentru a merge la muncă. Apropiaţii spun că tragedia s-a întâmplat la numai câteva sute de metri distanţă de casa în care fata locuia alături de tatăl și fratele său.


Tânăra a fost transportată de urgenţă la spital unde a stat internată însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Rănile foarte grave suferite la cap şi picioare au făcut ca toate eforturile medicilor să fie zadarnice.

Fata de numai 19 ani, pe numele ei, Georgiana Grădinariu, sosise în Londra pentru a-și petrece vacanța de vară alături de fratele și tatăl său, care erau la muncă în Marea Britanie.

 

În timpul vacanţei de vară, Georgiana a decis să rămână în Londra alături de tatăl şi de fratele  ei pentru a se înscrie la şcoală.

Absolvise Liceul de Arte din Iaşi iar gîndurile ei se îndreptau spre o şcoală care să o ajute în viitor să devină manager de hotel. Până la începerea studiilor, Georgiana îşi găsise un loc de muncă pentru a câştiga ceva bani.

 

Viaţa ei s-a sfârşit însă tragic. Vestea morţii Georgianei a căzut ca un fulger, lăsând în urmă un tată şi un frate îndureraţi, dar şi foarte mulţi prieteni care ţineau nespus de mult la ea.

 

 

Povestea tinerei pe care presa Londoneză o numeşte "fata perfectă" datorită frumuseţii ei, este cu atât mai tragică cu cât în urmă cu 10 ani, pe când aceasta era doar o copilă de 9 ani, mama ei a murit de cancer, iar de creşterea ei s-au ocupat tatăl şi fratele mai mare.

 

 

Conducătorul auto care a accidentat-o pe tânăra româncă a avut şi el nevoie de ajutorul medicilor după ce a suferit un atac de panică. Acesta este cercetat în stare de libertate de către poliţiştii Londonezi.






Sursa:standard.co.uk