Dragnea a venit la Curtici cu elicopterul şi nu s-a întâlnit cu nimeni din administraţia locală decât cu PSD-iştii locali

Data publicare: Luni, 04 Septembrie, 2017 Total: 8624 accesari

Dragnea a venit la Curtici cu elicopterul şi nu s-a întâlnit cu nimeni din administraţia locală decât cu PSD-iştii locali

Liviu Dragnea, preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, a făcut o „vizită de lucru”  în cursul zilei de joi, la Combinatul Agroindustrial Curtici din Curtici a lui Dimitrie Muscă.

Sinceri să fim, n-am înteles ce căuta preşedintele Camerei Deputaţilor  în vizită de lucru  la o fermă de vaci, însă vizita ne-a trezit amintiri destul de sumbre din vremea lui Nicolae Ceaşescu când acesta făcea vizite pe şantiere, ferme, şi tot felul de obiective dând indicaţii preţioase de mare conducător iubit, fiul cel mai fiu al neamului.


 

Din delegaţie a mai făcut parte ministrul Agriculturii Petre Daea, singurul de altfel care avea ce face la o fermă de vaci, dar care a fost în planul doi din păcate, în rest, toată floarea cea vestită a PSD-ului arădean a fost prezentă la vizita de lucru, de la deputaţi, consilieri locali, şi evident, nu putea lipsi, cel mai proaspăt ministru, ministrul miniştrilor, domnul Fifor.


Spuneam că a fost toată florea cea vestită a PSD-ului arădean, şi mulţi din cei prezenţi lucrează la instituţii ale statului şi erau în timpul serviciului în momentul vizitei, dar ce mai contează? Când vine conducătorul iubit, cine are curajul să le taie din orele lipsite dintr-o zi? Care şef este atât de inconştient să facă asta? Asta în cazul în care au şefi, căci unii dintre ei sunt chiar ei înşişi şefi, cine să le "teie" din ore? Cu alte cuvinte, vizita vizită, leafa la stat, leafă la stat....ce mai? trai pe vătrai pe bani publici.


Cea mai grăitoare dintre poze, ministrul agridulturii Daea în lateral chinuindu-se să audă ceva din ce se vorbeşte, în prin plan "marele conducător".

 

Dragnea a venit evident, cu elicopterul, păi cu ce să vină? Doar nu voiaţi să vină cu un avion de linie? a aterizat 11.30 la Tisa Noua, de unde s-a urcat în limuzină şi a plecat direct la Curtici, iar după conferinţa de presă de „la butoaie” a plecat spre Arad unde  a vizitat Staţiunea de cercetare-dezvoltare pentru creşterea bovinelor Arad, condusă de Gheroghe Săplăcan, consilier municipal PSD, după care a tirat-o la elicopter şi a plecat spre Bucureşti, din informaţiile noastre în jurul 17,15, însă fără să se întâlnească cu vreun reprezentant al autorităţilor locale....nici nu avea cum, doar la Curtici este primar PNL, la Arad la fel, iar la Consiliul Judeţean, aşişderea, deci, ignor total, în schimb, de la vizita de lucru nu a lipsit prefectul judeţului, doamna Florentina Horgea, susţinută de PSD Arad în funcţia de prefect, şi care nu ratează să se afişeze în poze cu toţi parlamentarii PSD de Arad la orice sindrofie de prin judeţ.


Conferinţa de presă "La Butoaie"

 

Tot din informaţiile noastre, elicopterul se pare că  a fost închiriat de la firma Cobrex, însă nu am aflat încă cât a costat plimbarea lui Liviu Dragnea la Arad, şi nici cine a plătit pentru aceasta. Cert este că nu am înteles scopul acestei „vizite de lucru” în domeniul zootehniei, poate doar dacă nu cumva vrea domnul de la Teleorman, să se inspire şi să-şi facă o fermă de vaci, căci cu cea de porci pe care o deţine fiul domniei sale are ceva probleme acum.


Evident că publicaţia noastră nu a fost invitată la Curtici, probabil de frică să nu punem întrebări incomode conducătorului iubit.












Sursă foto: Facebook