O fetiță de numai 6 ani a ars de vie ! DETALII cutremurătoare !

Data publicare: Luni, 04 Septembrie, 2017 Total: 2676 accesari

O fetiță de numai 6 ani a ars de vie ! DETALII cutremurătoare !

Duminică seara, o familie care mergea cu rulota la mare, a trecut prin clipe îngrozitoare ! Fetița lor de numai șase ani a ars de vie !  DETALII cutremurătoare !


O familie cu doi copii, care se îndrepta spre stațiunea Mamaia,duminică, în jurul orelor 22:00 a trecut prin clipe de groază. 


Bărbatul, care se afla la volan a simțit fumul, care a înghițit întreagă rulotă. La scurt timp a explodat și o butelie aflată în vehicul, iar bărbatul a tras volanul pe dreapta și împreună cu soția lui au sărit să salveze copiii.


Din nefericire cei doi soți au reușit să îl salveze doar pe băiețelul lor de 7 ani, însă, pe fetița care avea doar 6 ani nu au mai reușit să o salveze. Micuța a ars de vie în flăcările care au cuprins întreaga rulotă ! Mama, îngenunchiată de durere, striga și urla după ajutor !


Imaginile cutremurătoare au fost văzute de la depărtare de mai mulți șoferi, care nu-și dădeau seama ce anume arde cu atâta putere.


Cei doi soți au suferit arsuri grave și au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.Deasemenea și băiețelul lor este în atenția medicilor. 


Polițiștii și pompierii încearcă să refacă filmul nenorocirii, care a transformat o călătorie a unei familii într-o adevărată tragedie  !


Sursa foto: știrileprotv.ro