Victor Ponta îşi face PARTID! S-a lansat proiectul politic PRO ROMÂNIA!

Data publicare: Luni, 04 Septembrie, 2017 Total: 2434 accesari

Victor Ponta îşi face PARTID! S-a lansat proiectul politic PRO ROMÂNIA!

Fostul premier al României, Victor ponta, si-a lansat noul proiect politic denumit PRO ROMANIA, alături de fostul co-preşedinte ALDE, Daniel Constantin şi al fostului Ministru al educaţiei, Sorin Câmpeanu.

Mișcarea își propune să devină în viitorul apropiat un partid politic apt să intre în cursa pentru europarlamentarele din 2019. Printre cei prezenți la lansare s-a numărat și președintele executiv al PMP, Valeriu Steriu.

 


"Am vrea, în primul rând, să oferim o alternativă la ceea ce înseamnă, în acest moment, oferta politică de pe piaţă, singurul partid în care eu am acţionat, PSD, confiscat de o persoană şi de un grup, care foloseşte PSD şi voturile oamenilor pentru interese personale şi interese meschine, dincolo de faptul că sunt personale. Opoziţie care nu există şi care n-are cum să-şi revină; nu vreau să intru mult în detalii, dar singurele idei economice de la PNL sunt chiar mai de stânga decât ale actualului PSD. Iar actualul PSD, cel pe care eu am încercat atâţia ani să-l fac un partid de centru, social-democrat, modern, a ajuns să promoveze politici care mai există doar în Venezuela sau în ţări care ajung acum la copilăria socialismului", a declarat Victor Ponta.

 

Potrivit fostului premier Victor Ponta, atât el, cât şi Cîmpeanu şi Constantin doresc să ofere electoratului ceea ce nu există în acest moment pe scena politică şi publică românească.