Remeţan contra Remeţan în cursa pentru preşedenţia PMP Arad

Data publicare: Duminica, 03 Septembrie, 2017 Total: 3572 accesari

Remeţan contra Remeţan în cursa pentru preşedenţia  PMP Arad

Sâmbătă, în sala Teatrului Clasic „Ioan Slavici” din Arad a avut loc Conferința Județeană de alegeri a PMP Arad. În prezenta a 417 delegaţi, a preşedintelui executiv a PMP, Eugen Tomac şi a coordonatorului zonei de Vest, deputatul Cornel Sânmărtinean, dar şi a lui Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, pmp-iştii arădeni şi-au ales preşedintele de filială. Au candidat, Florin Remeţan şi Florin Remeţan, cel dintâi câştigând detaşat.


 

Lăsând gluma la o parte, Florin Remeţan a fost unicul şi singurul candidat la funcţia de preşedinte al PMP Arad, Remeţan ocupând din 2014 aceeaşi funcţie.

 

Au mai fost aleşi în conducerea PMP Arad: prim-vicepreședintele Aurica Marga, secretarul general Camelia Craivan, secretarul general adjunct Corina Angelescu, trezorierul Monica Țanț, cei 10 vicepreședinți și 10 secretari executivi, toţi unici candidaţi pe funcţii, deci, am putea spune că a fost totul tranşat înainte fără emoţii pentru niciun candidat, Remeţan impunând echipa pentru următoarea perioadă.


 

 „A fost un moment important pentru organizaţia noastră, care dovedeşte seriozitatea demersului nostru politic, prin faptul că au fost aleşi oameni destoinici pentru funcţiile de conducere care impun o responsabilitate deosebită. La nivel naţional, PMP este un partid care până acum şi-a îndeplinit toate obiectivele politice, având reprezentare în Parlament, în Parlamentul European dar şi la nivelul administraţiilor judeţene şi locale. Noi, la Arad, suntem un partid în creştere, care avem datoria de a deveni o forţă politică de care să se ţină seama. Sunt convins că alături de colegii mei votaţi astăzi, vom reuşi să îmbunătăţim performanţele organizaţiei judeţene a PMP Arad şi să continuăm trendul ascendent pe care l-am urmat în ultima perioadă. Funcţiile reprezintă motive de mândrie dar mai mult, impun o responsabilitate, faţă de colegii de partid şi mai ales faţă de cetăţeni. Ei trebuie să ştie că au în PMP un partid care le protejează interesele şi care îi apără de abuzurile şi proasta gestionare a treburilor ţării pe care le fac cei care acum conduc România”, a declarat preşedintele ales al PMP Arad, Florin Remeţan.

 

Pentru ca tacâmul să fie complet, şi ca să se pună bine cu „şefu”, Florin Remeţan l-a asigurat pe Tomac că,  la Congres partidului,  organizația PMP Arad se încolonează după el şi-l va vota pentru preşedenţia partidului, probabil că nici nu va fi vreun contracandidat, numai dacă nu-l supără Tomac pe Băsescu până atunci.